daddy-proof-kidswear-blue_pretapregnant-2Mijn shoppend hart sprong op toen ik voor het eerst op de homepage van Daddyproofkidswear.com kwam. Wat een fijne kleurtjes! Wat een fijne pakjes! Liefde!
Ik was op zoek naar gemakkelijke kleding nadat ik een (overigens té leuk) pakje in een tasje mee kreeg van het Kinderdagverblijf. Niet omdat Dochter ‘m volgepoept had: ik vermoedde omdat ze het hele ding te ingewikkeld vonden met aan- en uittrekken bij het verschonen van de luier. Eerlijkheid gebiedt mij te zeggen: het was ook een onding, wat dat betreft. Maar o zo leuk!

Dit zou mij niet nog eens gebeuren. Ik had een missie: op zoek naar mooie pakjes die gemakkelijk aan te trekken zijn. Al snel belandde ik in de webshop van Daddy Proof. Superzoete pakjes mét uitleg over het aan te trekken pakske.

Doelstelling
Daddy Proof stelt: “Ouders met jonge kinderen hebben vaak drukke schema’s; dan is het fijn als het aankleden van een baby of  kind makkelijk en snel gaat. Niet alleen moeders maar ook vaders kleden hun kinderen aan. Voor vaders kan het een uitdaging zijn een romper aan te trekken bij een klein en vaak bewegelijk kind. Wat is ook alweer de voor- en achterkant van een romper? Hoe werken die sluitingen? Terwijl de beentjes van een kind alle kanten op gaan, moet je zien uit te vinden welke drukknoop op welke drukknoop moet. Zeker bij pyjama’s kan je pas bij de laatste drukknoop erachter komen dat alle drukknopen verkeerd zitten zodat het aankleedproces weer van voor af aan begint.”

Kraamcadeau
Duidelijke taal, al vind ik het licht aanmatigend: mijn man kan Dochter soms sneller aankleden dan ik! Maar de pakjes zijn zo leuk, dat ik de naam gewoon even negeer. De pakjes zijn gemaakt van zacht biologisch katoen en verkrijgbaar in pyjama’s, vestjes, broekjes, rompers en mutsjes. Een ideaal kraamcadeau: voor de ouder die nog nooit een baby heeft aangekleed.

Aanwijzingendp1
Het allerleukste van Daddy Proof is namelijk dat ze aanwijzingen op de kleertjes hebben gezet. Zo weet je altijd wat voor en achter is en hoe de sluitingen werken. Prettig voor de new born ouder met trillende vingers en een blèrende baby van een dag oud. Maar ook voor de oudere baby én dreumes kun je fijn shoppen bij Daddy Proof: de kleertjes gaan tot en met maatje 86/92. Ze zijn niet goedkoop, maar o zo leuk!

/Marlies

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.