schaapNadat een kindje geboren is wordt hij/zij zo snel mogelijk bij mama op de borst gelegd. Dit is niet alleen een heerlijk gevoel, het is ook bewezen dat het vele positieve effecten heeft op het kindje. Hierbij kunt u denken aan een stabielere en normalere lichaamstemperatuur, hartslag, bloeddruk, hogere bloedsuikers en het kindje zal minder snel huilen. Ook heeft het een positief effect op het aanmaken en geven van borstvoeding. Dit is niet anders voor premature baby’s. Na de kraamtijd, of misschien zelfs in de kraamtijd, kunt u al samen met uw kindje onder de douche. Alleen dat glibberige babyhuidje is soms best wel een beetje eng.

De Baby Shower GloveTM kan ervoor zorgen dat deze angst een beetje afneemt. Door de lange washand over uw hand en onderarm te trekken, kunt u zo uw kleintje op een veilige manier tegen uw lichaam aan houden. De Baby Shower GloveTM wordt stroef en blijft “kleven” zodra hij nat wordt. Hierdoor krijgt u meer grip op uw kleintje.glove

De Baby Shower GloveTM heeft zijn naam niet voor niks. Het gebruik is voor onder de douche en in een badje zeker niet raadzaam. U kunt zich wel voorstellen dat het een hele natte boel gaat worden, als u de kleine uit bad haalt terwijl de natte Glove nog om uw onderarm zit. De Glove uitdoen terwijl de baby nog in het badje is, is evenmin raadzaam omdat hiermee de grip op het kindje verloren gaat. De Baby Shower GloveTM (one size) is in 3 varianten te verkrijgen: de bruin/grijze zeehond, de blauwe pinguïn en de roze dolfijn.

De Glove is gemaakt van ecologisch katoen en draagt het keurmerk ‘Confidence in Textiles’. Praatjes vullen geen gaatjes en dus testen wij het graag uit. Mama gaat uit de kleren, de kleine ukkepuk gaat uit de kleren, de douche wordt aangezet en beide dames stappen onder de douche. Omdat bij de kleine ukkepuk haren wassen een groot drama is, gaan wij vaker samen douchen. Zo kan ik haar tegen mij aan houden en op een leuke manier de haren wassen. Ditmaal dus geen glibber partij, maar een heerlijke douche, waarbij de kleine meid niet van mijn huid glijdt! Ongelooflijk waarom dit nooit eerder ontdekt is! Met recht een fantastische nieuwe uitvinding! Het zal u dan ook niet verbazen dat dit product genomineerd is voor de ‘Baby Innovation Awards’.

Je kunt de Baby Shower GloveTM o.a. kopen bij Mevrouw Schaap!

/Miranda Young

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.