Het is belangrijk dat je kleintje voldoende voedingsstoffen binnenkrijgt. Een verse hap is dan ook het allerbeste om te geven. Ik ben heus niet heilig, want Kian krijgt echt nog weleens een kant-en-klare hap, maar verder eet hij gewoon met de pot mee. Toen hij kleiner was pureerde ik zijn eten altijd (gewoon in een goedkoop apparaat van de Action. Wat een spijt heb ik, dat ik nooit een goed blender aangeschaft heb. Ik deel er 3 met jullie die goed uit de test komen! 

#1 Baby Bullet
Met de Baby bullet maak je in een handomdraai verse babyvoeding. Het enige wat je hoeft te doen is de ingrediënten van de voeding in de kom gooien. Je draait vervolgens het mes erop en plaatst de kom op de voet. Door op de kom te duwen start je het mengproces. De Baby Bullet wordt geleverd met 6 potjes en deksels met datumaanduiding. Nadat je de deksel op het potje hebt gedraaid draai je de ring op de juiste datum. Zo kun je de versheid van de babyvoeding goed in de gaten houden. In de meegeleverde diepvriesbestendige portieschaal bewaar je 12 porties voeding. Na gebruik is de Baby Bullet ook nog eens gemakkelijk schoon te maken. Alle losse onderdelen zijn vaatwasmachinebestendig. Verkrijgbaar voor € 59,95.

#2  Beaba Babycook Plus Neon
Met de Beaba Babycook Plus maak je verse groentehapjes. Deze blender heeft een stoomfunctie om de groente gemakkelijk te pureren. Hij wordt geleverd met 2 mengkannen, die je kunt gebruiken je om bijvoorbeeld een voorraadje te maken of om een zoet en hartig hapje tegelijk te stomen. De blender bedien je gemakkelijk met 1 hand dankzij het kliksysteem. Reinig na gebruik de losse onderdelen gemakkelijk in de vaatwasser. Verkrijgbaar voor € 164,00

#3 Philips Avent SCF875/02 
Maak gezonde hapjes in de Philips Avent SCF875/02 Blender. Deze blender kan ook nog eens stomen, ontdooien en verwarmen. De stoomtechnologie zorgt ervoor dat de stoom van beneden naar boven circuleert, waardoor alle ingrediënten gelijkmatig kunnen garen. Nadat je groenten hebt gestoomd, til je de kan op en draai je hem om. Op deze manier kun je het gestoomde voedsel blenden en mixen tot een gezond babyhapje. De kan heeft een inhoud van 1 liter waardoor je met gemak meerdere porties tegelijk maakt. Bewaar het voedsel vervolgens in de meegeleverde bewaarbak. Vervolgens reinig je de kan en het mes gewoon in de vaatwasser! Verkrijgbaar voor € 137,00.

Maak jij alle hapjes vers, voor jouw kleintje?

*Affiliate link

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.