num1De eerste hapjes van je kind: menig moeder kijkt daar enorm naar uit en het voldoet ook vaak aan de hooggespannen verwachtingen. Daarbij zorgen deze momentjes altijd voor geweldige foto’s! Maar een paar maanden later kan het eten ineens een klein gevecht worden. De baby is dan van mening dat het geheel zelfstandig kan eten, met rommel en vele vlekken tot gevolg. Toch is dat zelfstandig eten wel iets dat je als ouders zou moeten aanmoedigen… Daarvoor biedt NumNum™ uitkomst.

NumNum™ zijn lepeltjes waarmee de allerkleinsten zelf kunnen leren eten. Het maakt niet uit hoe het kindje het lepeltje vasthoudt: de werking blijft hetzelfde doordat de kop van het lepeltje plat is. En dat zorgt ervoor dat klodders, kruimels en vlekken aanzienlijk worden verminderd. Terwijl de baby aan zijn of haar fijne motoriek werkt, hebben papa en mama vrij zicht op een prachtig schouwspel. Camera’s in de aanslag!

De lepeltjes van NumNum™ zijn geschikt voor baby’s vanaf zes maanden en uiteraard 100% veilig, vrij van PVC, BPA en flalaten. Het handvat is zo ontworpen, dat het perfect in de kleine num2handjes van het kind past. De zachte textuur van NumNum™ kalmeert zelfs pijnlijk tandvlees bij kindjes waar de eerste tandjes doorbreken. Er zijn twee soorten lepeltjes: de blauwe lepel heeft een kop met een geribbelde structuur, wat het dunnere voedsel beter vasthoudt. Het oranje lepeltje is meer geschikt voor wat dikker voedsel.

Het lijkt misschien veel handiger om je kindje zelf eten te geven, maar als je je kleintje de regie geeft, heeft dat veel voordelen. Het stimuleert de ontwikkeling en de fijne motoriek. En doordat jij je baby zelf laat eten en het tempo en de hoeveelheid laat bepalen, verklein je het risico op overgewicht aanzienlijk. Onderzoek heeft uitgewezen dat baby’s die zelfstandig eten een kleinere kans hebben op obesitas op latere leeftijd. En tot slot bereid je kindje zich spelenderwijs voor op het eten met een lepel en uiteindelijk met mes en vork. Goede tafelmanieren beginnen met NumNum™!

NumNum™ is verkrijgbaar bij modernemoeders.nl. Deze hippe webwinkel richt zich met producten door moeders ontwikkeld, op moeders. Niets zo effectief, innovatief en revolutionair als producten die ontwikkeld zijn op basis van ervaring! Modernemoeders.nl verkoopt onder meer sieraden waar kinderen op kunnen (en mogen) bijten en absorberende slabbetjes voor de fles die tevens een betere grip geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.