Wat was ik ontzettend blij met het pakketje wat ik kreeg van Earth mama <3 Angel Baby ! Ik ben mama van een meisje van 6 maanden. Vanaf dag 1 wist ik zeker: ik ga borstvoeding geven. Nou is dit vaak ln1makkelijker gezegd dan gedaan, want geloof me bij mij was borstvoeding geven een kwestie van keihard doorzetten en een paar weken hevige pijn. Maar ondanks dat het zwaar was in het begin ben ik ontzettend blij met hoe mijn dochter en ik het nu doen! Ik ben super trots op de mijnpaal van 6 maanden borstvoeding geven. We genieten ontzettend van deze speciale momenten samen.

Sinds ik na drie maanden weer ben gaan werken, merk ik dat de stress soms niet helemaal ten goede komt aan de opbrengt van het kolven. Ook met 6 maanden leek het wel of ik ineens een ontzettend melk dip had. En toen was daar de heerlijke Milkmaid Tea van Earth Mama <3 Angel Baby. Ik merkte direct resultaat! Wat kan je daar als borstvoedende mama blij van worden. De thee is lekker van smaak en geeft direct resultaat. En wat wil je dan nog meer!

ln2Naast de thee mocht ik ook de Natural Nipple Butter uitproberen. Natuurlijk ging direct het potje open en wat rook het heerlijk! Rook ik daar nou stiekem een vleugje chocola? Dat moet mijn kleine meisje vast nu al lekker vinden!:) En jawel hoor de nipple butter bestaat uit cacao boter, calendula en shea butter. De Nipple Butter bevat geen lanoline en is veilig voor baby en mama. Wat fijn is aan smeerseltjes voor je tepels, is dat je ze niet eerst hoeft te verwijderen voordat de baby drinkt. Inmiddels heb ik niet meer dagelijks smeerseltjes nodig, omdat mijn borsten helemaal gewend zijn aan het voeden van mijn kleine meisje. Maar na een regeldag of regelnacht kunnen ze wel wat extra aandacht gebruiken en daar is die Nipple Butter van Earth Mama <3 Angel Baby ideaal voor! Het plakt niet en het houdt je tepels lekker soepel en zacht. Naast je tepels kan je het ook prima gebruiken voor je lippen, droge hielen en ellebogen.

Als laatste mocht ik de Booby Tubes uitproberen. Nu mag ik me tot één van de gelukkige vrouwen rekenen, die geen last gehad heeft van borstontstekingen, maar ik kan ln3me goed voorstellen dat het dan super fijn is om voor het voeden gebruik te maken van warme kompressen en daarna eventueel voor koelende kompressen De Booby Tubes zijn heel makkelijk te verwarmen in  magnetron of oven en daarna heerlijk warm om op je borsten te leggen. Dan zijn ze lekker warm om bijvoorbeeld tijdens het voeden te gebruiken om de melk goed te laten doorstromen. Als je wat verkoeling nodig hebt tussen voedingen door kun je ze heel makkelijk even in de vriezer laten koelen. Doordat ze van de buitenkant gemaakt zijn van katoen voelt het erg fijn en zacht aan.

Al met al ben ik super tevreden met de producten van Earth Mama <3 Angel Baby. Een echte aanrader!

Je kunt deze producten bestellen bij LieverNatuurlijk.nl!

/Mirjam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.