logosnoozeSnoozebaby is een ambitieus merk dat al een decennium lang niet meer weg te denken is uit de Nederlandse baby- en peutermarkt. En buiten ons eigen land is dit mooie merk nu ook beroemd. De ultrazachte, functionele en speelse baby textielaccessoires, gebaseerd op het slimme label concept, raken universeel de juiste snaar. Veel kleintjes kunnen niet meer zonder de labeltjes en zachte stoffen. Die zijn namelijk heerlijk om mee te duimen, aan te friemelen en te plukken. De fijne motoriek en de tastzin worden gestimuleerd. Comfort, rust en geborgenheid worden gratis meegeleverd. En dat door simpelweg met de producten te knuffelen. Ontspannen kleintjes, ontspannen ouders. Snoozebaby – FEEL THE EFFECT

greyWij ontvingen een Snoozebaby Feeding pillow in de kleur Storm Grey. Dit uiterst functionele lifestyle voedingskussen voor tijdens of na de voeding is lekker compact, ultra-zacht, en heeft een fris dessin met uitdagende labeltjes. Een kussen dat niet misstaat in een woonkamer en dat, als de baby zelf kan drinken, nog lang mee gaat op de bank, in de auto en/of als speelkussen kan dienen.

Wat een uitvinding, dit mooie kussen. Voor mijn partner is het een uitkomst tijdens het geven van de fles. Soms is het namelijk nog best een beetje lastig om de juiste positie hiervoor te vinden, als nieuwbakken vader. Hij legt het kussen met de ene20160206_205927.jpg punt achter zijn rug, zodat de rest van het kussen om zijn zij heen valt. De kleine man ligt dan in de juiste positie om comfortabel te kunnen drinken, plus: het krijgen van een lamme arm als volwassene zijnde, is nu niet meer aan de orde. Ook knuffelen hoort erbij natuurlijk!

Ikzelf vind het fijn om het kussen te gebruiken tijdens het voeden, maar ook tijdens de vele “klets-momentjes” die ik heb met onze kleine man. Na een tijdje valt meneertje heerlijk in slaap op het kussen, ideaal! Verder heb ik ook veel aan het kussen gehad, na mijn keizersnede. Hoesten en niezen etc. is natuurlijk helemaal niet prettig, met het kussen in mijn buik kon ik het allemaal een stuk beter opvangen!

20160123_075037.jpgKian kan ook prima slapen tegen het kussen aan. Hier op de foto was hij nog een heel stuk kleiner, maar nog steeds geniet hij van de zachte stof en de warmte die het kussen hem geeft.

Voor de kraamvisite is de Snoozebaby Feeding pillow ook een erg prettig item. Niet iedereen is gewend om een kleine baby op de arm te hebben. Met dit fijne kussen is het ineens een stuk minder “eng” en voelt het voor de persoon in kwestie allemaal een stuk veiliger.

img-20160204-wa0005.jpgOver veiligheid gesproken, Dante kan ook met zijn broertje op schoot zitten, op een veilige manier. Ze kunnen echt wel een uur naar elkaar kijken en Dante geeft Kian heel erg graag kusjes…zo trots is hij!

Uitbuiken na een fles gaat op een hele fijne manier. Onze kleine Kian vindt het fijn om een beetje om zich heen te kijken en doordat hij een soort van rechtop zit, geeft hij eigenlijk geen mondjes terug.

Zelfs met je hoofd op het kussen liggen, als je eventjes wilt rusten is erg prettig. Multifunctioneel dus!

20160121_210114.jpgDe mening van onze kraamverzorgende: Een compact en stevig kussen. Normaal zijn de voedingskussens gevuld met bolletjes die je alle kanten op moet bewegen, om steun te krijgen op het goede punt….maar niet bij het Snooze kussen. Ook voor mensen die geen borstvoeding maar de fles geven is hij bijna onmisbaar. Een goede ondersteuning van de armen en de kleine, terwijl jezelf goed rechtop kunt blijven zitten. Maar je kunt hem ook gebruiken om de kleine veilig en onder toezicht op zijn zij te leggen, zowel als steun in het ruggetje als tegen de buik.

Het kussen wordt geleverd in een mooie tas, zodat je hem netjes op kunt bergen. Je kunt de buitenste hoes van het kussen wassen, maar doe dit niet heter dan 30 graden en op een kort programma. Stop de hoes niet in de droger en strijk hem ook niet. Het kussen is gedeeltelijk gemaakt van 100 % katoen en gedeeltelijk van 100% polyester.

WINNEN!
Wij mogen 1 Snoozebaby Feeding pillow weggeven. Vertel ons naar welke kleur jouw voorkeur uitgaat en wat jou het meeste aanspreekt van dit kussen! Laat een reactie achter voorzien van je voor-en achternaam + een geldig mailadres. Deze actie is inmiddels afgelopen!

 

66 gedachten over “Snoozebaby Feeding pillow

 1. Ik vind de grijze stof mooi, kan zowel voor een jongen als voor een meisje. Het zal mijn rug goed doen tijdens mijn werk als kraamverzorgende als ik zelf altijd een goed voedingskussen bij me kan hebben.

 2. Wow, mooi zeg! Ik vind de grijze het mooiste!!! Ik heb nu geen Voedingskussen aangeschaft, omdat ik het zo’n groot onhandig ding vond bij mijn zoontje. Deze ziet er ideaal uit.

 3. Wauw zo’n kussen zou ik graag willen hebben! Ik gebruik momenteel een zijslaapkussen van Lidl. Deze is voor jezelf erg prettig maar voor het voeden helemaal niet handig… er is een knik in gekomen die precies in het midden zit, het is dus iedere keer een heel gedoe om ervoor te zorgen dat ons 5 weken oude zoontje er fatsoenlijk op kan liggen tijdens het voeden.
  Het lijkt me fijn om een stevig kussen te kunnen gebruiken!
  Ook voor de 5 jarige broer van onze kleine man zou het een uitkomst kunnen zijn. Hij is er namelijk gek op om even met zijn broertje te knuffelen op schoot. Maar zo’n baby vasthouden is zo gemakkelijk nog niet en ook papa en mama vinden dat een beetje griezelig. Met zo’n heerlijk kussen zou ook dat hopelijk een stuk makkelijker gaan!
  Persoonlijk vind ik het grijze kussen erg mooi!! 🙂

 4. Ik doe ook graag mee voor de grijze. Bij onze eerste had ik inderdaad zo’n voedingskussen gevuld met bolletjes, dat ding was een prima hulpje bij het slapen met een dikke buik, maar als voedingskussen behoorlijk waardeloos. Goh, wat zal ik daar mee hebben zitten klooien. Nu ik zwanger ben van de tweede, geloof ik in de kracht van een goed kussen 🙂 Het lijkt me ideaal voor de voeding en ook voor de grote broer, die dan ook met zijn broertje/zusje op schoot kan zitten.

 5. Ik doe graag mee voor de kleur storm grey. Dat je dit kussen niet alleen voor het voeden van de kleine kunt gebruiken, maar ook op andere momenten, zoals het er lekker tegen aanliggen van de kleine.

 6. Ik zou heel graag het voedingskussen willen winnen. Op 23 maart ben ik uitgerekend en ik slaap nu steeds met allemaal losse kussens maar zou een voedingskussen een stuk handiger vinden. Zeker als straks mijn zoontje geboren is, lijkt me ideaal met o.a. het voeden! De kleur; Storm Grey vind ik erg mooi!

 7. Wow! Ik doe graag mee voor mijn kleine meisje. Ik geef borstvoeding en ik heb een ander voedingskussen maar ik vind die bocht erin helemaal niet zo handig. Deze is wat rechter lijkt mij heel fijn!

  Storm grey lijkt mij heel gaaf!

 8. Ik zou dit kussen graag in het grijs willen winnen voor onze lieve gastouder. Ze is momenteel zwanger van haar eerste kindje. Ik weet als geen ander hoe belangrijk een goede houding is tijdens het voeden van je kindje. Zelf liep ik al snel bij de fysio met verkrampingen in de nek en schouder. Als ik wist wat ik nu weet had ik ook dit voedingskussen aangeschaft. Om de voedingsmomenten met haar zoontje nog meer ontspannen te maken.

 9. grijs is heel mooi en qua vorm lijkt me dit een heel handig kussen om als nieuwbakken ouder je kostbaarste bezit op een comfortabele manier te voeden .

 10. Wat mij het meeste aanspreekt aan de Snoozebaby voedingskussen is dat hij heel lang te gebruiken is! Mijn babytje is nu 8 weken, voor nu zou ik het kussen merendeel gebruiken als voedingskussen, en tussendoor als hoofdkussen.(kan ik ook even lekker liggen als de kleine slaapt 😉 ) Straks kan hij dienst doen als speelkussen. Dit kussen vind ik erg functioneel, en buiten dat vind ik hem ook nog eens erg mooi!!
  De kleur Indigo Blue vind ik het mooiste!

 11. Ja eindelijk een leuk voedingskussen! De kleur indigo blue past perfect bij het kamertje van onze kleine man die op 14/7 uitgerekend is.
  Daarvoor kan mama het kussen nog gebruiken tijdens het slapen en dan genieten van een lekkere houding tijdens de voedingen. En volgens mij kun je er nog veel meer dingen mee doen!

 12. Dit zal over een poosje goed van pas komen! Een goed en mooi voedingskussen heb ik bij mijn eerste gemist. Ik ga voor de kleur Storm Grey omdat we niet weten wat het geslacht is en deze kleur is mooi en neutraal.

 13. Hallo, wat zou het geweldig zijn als we rond 9 juli deze kussen zou kunnen gebruiken voor onze lieve jongen!!! 🙂 Kleur: Storm Grey

 14. De multifunctionaliteit spreekt mij het meeste aan zowel de kleine (baby) als volwassene kunnen comfortabel gebruik van maken, voorkeur kleur: Storm Grey!

 15. De grijze; dit kussen is een ideaal hulpmiddel bij het geven van de fles aan onze kleine man die in april geboren wordt!

 16. Wat een mooie actie Kiddowz! Mijn nichtje verwacht haar tweede kindje. Ik denk dat ze heel blij zal zijn met deze Snoozebaby Feeding pillow! Graag de kleur: Storm Grey.

 17. Mooi design altijd, Snoozebaby! Mijn keus valt op de grijze… natuurlijk weer helemaal ‘af’ met de labeltjes!

 18. Wauw wat zou ik deze graag willen winnen! In ben zwanger van ons eerste kindje en wil borstvoeding gaan geven. Dit kussen lijkt mij een geweldige ondersteuning daarvoor! Bovendien is het kussen multifunctioneel waardoor we het nog jaren kunnen gebruiken. Het zou super zijn om dit kussen te winnen voor ons eerste kindje. De kleur Indigo Blue zou mooi zijn!

 19. de storm grey vind ik echt heel mooi. Lijkt me een heel leuk kadootje voor mijn zwangere schoonzusje. Zij en mijn broer verwachten de eerste, daar komt nog best veel bij kijken.

 20. Oh wauw! Ik woon klein en zo’n kussen lijkt me super voor mn aankomende kindje. Hoe praktisch een voedingskussen is zal ik nog moeten ontdekken. Lijkt in ieder geval heel fijn als steun voor de baby en heerlijk zacht en ergonomisch vormgegeven. Ook bij borstvoeding straks lijkt het me heerlijk om dit kussen naast het bed te hebben liggen zodat ik de kleine en het kussen vlakbij de hand heb!
  grijs heeft mijn voorkeur. Lekker multifunctioneel!

 21. Super mooi en functioneel kussen wat de ouder rust geeft en het kindje heeft de perfecte houding in deze kussen met leuke kleine afleiding met de labeltjes, ideaal voor de eerste maanden.
  Mijn voorkeur heeft de kleur: Storm Grey

 22. Ik zou heel graag de Feeding Pillow White Grey willen. Heb erg snel last van mijn gewrichten dus een goede houding is erg belangrijk onder bv het voeden of lekker op schoot knuffelen. Onze dochter van 6 kijkt er ook al erg naar uit om straks haar broertje te voeden ook voor haar is zo een kussen ideaal zodat ze hem straks makkelijker op schoot kan vast houden. De leuke bekende Snoozebaby labeltjes maken het kussen helemaal af. Staat zo leuk!

 23. Ik heb zelf mogen ervaren hoe praktisch EN multifunctioneel een voedingskussen kan zijn. Helaas zonder hip design! Ik doe mee voor mijn zwangere collega; graag de mooie grijze!

 24. Indigo Blue vind ik het allermooiste
  Het kussen spreekt mij zo aan omdat het zo veelzijdig is, eigenlijk kan het hele gezin van dit kussen genieten
  en kan mijn dochtertje hier haar hele leven plezier van hebben,
  mooi gevormd en ontzettend fijn kussen

 25. Wat een handig kussen, wat mij het meeste aanspreekt is de functionaliteit op vele manieren; voedingskussen, speelkussen en ook als het kindje baby- af is. Daarnaast erg prettig dat onze neefjes en nichtje ons eerste verwachte kindje met dit kussen op en prettige en veilige manier kunnen knuffelen. Voor ons als ouders maar ook voor onze nichtjes en neefjes een prettig idee lijkt mij….
  Aangezien voor ons het geslacht nog een verassing is tot bij de bevalling gaat mijn voorkeur uit naar de kleur Storm Grey.

 26. Storm grey, die is mooi!!
  Bij mijn eerste dochter gebruikte ik ook een kussen om achter haar te leggen toen ze zelfstandig leerde zitten. Als ze dan toch omviel, viel ze zachtjes. Of om lekker in te liggen voor een fruithapje. Een voedingskussen kun je dus ook nog veel langer dan de zwangerschaps- en kraamtijd gebruiken!
  Na veelvuldig gebruik is mijn huidige kussen dus wel aan vervanging toe!

 27. Ik vind de Feeding Pillow Storm Grey het mooist. Superhandig een voedingskussen voor als papa de kleine wil voeden

 28. Prachtig kussen, dat ook helemaal niet misstaat tussen de kussens op de bank! We hebben n grijs boxkleed van snoozebaby, daarom ga ik ook voor de Storm Grey! Ideaal voor tijdens t voeden en heerlijk grijpen naar de labeltjes!

 29. Een kussen dat je kindje en de ouders gemak en comfort bied, erg mooi vormgegeven in mooie kleurtjes en grappige labeltjes aan de zijkant, ik zou straks mijn kindje hiermee graag willen verzorgen, verwennen en knuffelen, voorkeur kleur is grijs

 30. Na 14 jaar door een wonder zwanger van een 2e en wat is de tijd voorruit gegaan. Van een normale kussen naar een comfortable snoozebaby voedingskussen. Ideaal om de juiste houding bij het voeding te hebben. Ik zou graag de kleur Feeding Pillow White Grey willen winnen.

 31. Ja die wil ik graag voor onze kleine meisje die we rond 1 juli eindelijk in onze armen mogen hebben. Storm grey is de kleur die we graag zouden winnen.

 32. Mijn oudste van bijna 3 kan niet zonder zijn snoozebaby wikkeldekentje dat ik ooit heb gekocht toen hij 5 maanden was. Nu 32 weken zwanger vd tweede. Ook voor no 2 al een wikkeldeken gekocht en dit keer ook de aankleedkussenhoezen. Deze voedingskussen in storm grey maakt de collectie compleet!

 33. Grijs! Super leuk en handig kussen met een fijne zachte kant om lekker mee te kunnen knuffelen, relaxt te liggen, drinken of slapen.

 34. De roze zou wel heel mooi zijn, ervaring met reguliere voedingskussens is niet zo best. Uiteindelijk zelfs pijn aan over gehouden. Nu met de 2 de op komst is deze zeer welkom!

 35. Ik maak allerlei unieke cadeaus voor een babyshower of geboorte. Het lijkt me een leuk idee om de Snoozebaby Feeding pillow toe te voegen aan een kraammand en zo de kersverse oudere een leuke verrassing bezorgen.

 36. Ik vind de kleur storm grey het mooiste. Ik geef borstvoeding en ik heb een ander voedingskussen die niet zo handig is. Deze ziet er ideaal uit.

 37. Goede houding tijdens het voeden van jouw baby is erg belangrijk, voor baby en moeder. Dit is een mooi, praktisch en niet te groot voedingskussentje. Graag in kleur Storm Grey.

 38. Ik doe mee en kies de kleur Storm Grey. Het kussen wil ik geven aan een mama-to-be in mijn familie, zij krijgt 3 (!!!) kindjes, dit is dan super fijn!

 39. Leuke winactie. Mijn keuze kleur is: Indigo Blue
  Dit kussen is er vooral voor de veiligheid en ondersteuning van de baby en de mama.

 40. Wat een super leuke actie. Ik doe graag mee voor de kleur storm grey. Wat mij het meest aanspreekt bij het kussen is dat het kindje er ook lekker tegenaan kan slapen

 41. we vinden indigo blue erg leuk, super handig en veilig de Snoozebaby Feeding pillow voor de baby en voor mama&papa, we verwachten ons kindje in 5 weken, het kussen kunnen we heel goed gebruiken, nu maar duimen

 42. Wauw wat een leuke win actie. Een leuk product en leuk geschreven! Met baby 2 op komst en de bedoeling om weer borstvoeding te geven zou dit perfect zijn. Ik doe graag mee voor de kleur white-grey.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.