Stabilo (1)Dat wij in dit huis Stabilo’s fans zijn moge intussen wel duidelijk zijn uit de eerdere reviews die wij op KiDDoWz geplaatst hebben. Maar natuurlijk willen we niet achterblijven en hebben we onze best gedaan om nieuwe producten te scoren bij Stabilo en hier onze ongezouten mening over te geven. Echter zit er een heel groot nadeel aan de review test. Zelfs een video van het product zou dit probleem niet oplossen. Benieuwd welk probleem wij tegen komen? Lees snel verder…

Veel kleurtjes, een dikke maar niet te dikke punt en uitwasbaStabilo (2)ar zijn de key woorden van de Stabilo Power stiften. En niet onterecht! De verpakking met maar liefst 24 stiften zit boordevol kleurtjes waar de kinderen in dit gezin continu op vragen. Sinds ze licht blauw en donker roze in hun hoofd gehaald hebben is er geen tussen weg meer te vinden… En dat komt mooi uit want in de verpakking zit alles in “lichte” en “donkere” kleuren. Soms zelfs “lichter-licht” en “donkerder-donker”. En daar zitten ze dan om de tafel heen te kleuren. Druk maken om de kleren? Dat hoeft dus ook niet want de Stabilo stiften zijn uitwasbaar en voorkomt daardoor een hele boel stress voor- en achteraf.

De Stabilo Trio Frutti stiften zijn verpakt per 12 in een verpakking die makkelijk open en dicht gaat, zo heeft u niet perse een etui nodig. Stabilo (3)De stiften zijn allen voorzien van een handige driehoekige gripzone zodat de juiste pengreep gestimuleerd wordt. Maar zoals ik bovenaan vermeld had is er een heel groot nadeel. Eigenlijk heeft dat helemaal niks met het product te maken. Het heeft namelijk met de geur te maken die niet over te brengen is. De geurtjes van de stiften zijn zo aangenaam dat ik het echt heel erg jammer vind om dit niet ruikbaar te maken.
Mocht u een (verjaardags)feestje hebben of zijn de stiften thuis op, dan raad ik u zeker aan om zich eens te verdiepen in de stiften als cadeatje. Mijn kids zijn er namelijk dol op.

https://www.youtube.com/user/stripeupyourlife

/Miranda Young

(Visited 230 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.