iconsKian heeft hele kleine voetjes, maar dan ook echt héél klein. Jaja, hoort erbij, want hij is nog niet eens 6 weken oud. Nadeel is wel, dat alle sokjes die ik voor hem heb, niet blijven zitten en dat meneer echt heel boos kan worden, als er een sokje uit is gegaan. Hoe klein hij ook is, karakter zit er al in hoor…en wij houden ervan! Baby Icons verkoopt enorm schattige Zooties sloffen en hoewel ze nog wel wat groot zijn, vallen ze door de goede pasvorm niet uit, ideaal dus!

20160228_191715.jpgHet verhaal van Baby Icons;
Baby Icons is opgericht om mooie fair-trade producten voor baby’s en kinderen aan te bieden. Unieke producten die hier in Nederland nog niet te krijgen zijn, maar wel heel fijn zijn om te hebben voor je kleintje. We willen immers altijd het beste voor onze kindjes. De filosofie van Baby Icons is, om iets terug te geven aan de samenleving en de mensen die deze geweldige producten met heel veel liefde maken. Ze geloven in eerlijke handel en willen zo een bijdrage leveren aan de bestrijding van armoede en ook een nieuwe markt voor deze mensen creëren. Want wie wil er nu kinderproducten die door kinderen gemaakt zijn? Niemand toch? De producten die je kunt vinden bij Baby Icons, worden veelal vervaardigd op bijzondere locaties op de aarde zoals Azië, Afrika en Latijns Amerika en daar zijn ze heel erg trots op! Elk product heeft een uniek verhaal en bij Baby Icons vertellen ze dit verhaal dan ook heel erg graag … Support jij deze mooie filosofie? Heb je tips of ideeën of vind je Baby Icons gewoon leuk, laat het vooral weten! Geef een Like op Facebook en volg Baby Icons op Instagram, zo blijf je altijd op de hoogte!20160228_181324.jpg

De Zooties baby slofjes (wij kregen die met pinguïns) zijn gemaakt van 100% biologische wol. Zooties worden handgemaakt in een aantal kleine dorpjes in Kyrgyzstan, Azië. De slofjes hebben een lengte van 10 cm (maat 16/17) en zijn geschikt van 0 tot 12 maanden.

Dat de slofjes met liefde gemaakt zijn, zie je aan alles. Ze zijn keurig afgewerkt en voelen stevig aan. Dat het 100% wol is voel je meteen, want ze zijn lekker warm!

20160228_181332.jpgEr zijn nog meer soorten dieren-slofjes te krijgen, maar wij zijn stiekem toch wel heel erg verliefd geworden op deze lieve én warme pinguïns! Dat ze nog iets te groot zijn, daar kijken we overheen, ze staan gewoon enorm schattig en zitten lekker warm. Geen boze baby meer dus, door koude voetjes!

Leuk weetje: Alle Zooties worden verpakt in de super cute Zootiebag. Handig and catchy als kraamcadeau. De Zootiebag kun je weer gebruiken om je Zooties, kleertjes of knuffels in te bewaren!

Meer informatie vind je op http://babyicons.nl/

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.