zee2Een gevarieerde collectie van spetterende nieuwe items voor meisjes en jongens: dat kun je van Zeeman verwachten. Artworks, fleurige tinten en prachtig gekleurde prints wisselen elkaar moeiteloos af. Bereid je voor op een maritieme tocht die de kids naar Australië én naar hartje zomer voert!

Alle hens aan dek!
Met de gloednieuwe zomercollectie van Zeeman toveren kinderen zich snel om tot hippe zeelui. Handgetekende artworks en grappige details leveren een vernieuwend beeld op. Creëer de ene frisse look na de andere met de mooie items uit deze collectie.

Trendy ‘Down Under’
De artworks brengen ons naar het verafgelegen Australië en halen de cultuur een stuk dichter bij huis. Meisjes kunnen op een modieuze manier ravotten in heerlijk zittende jumpsuits, terwijl jongens wel raad weten met de uitgewerkte sweat items. Lichte kleuren, zoals lime groen, koraal en aqua, voeren de boventoon binnen deze collectie. De items zijn perfect te combineren en zorgen voor een vrolijke uitstraling. Dé look die kids in ‘Down Under’, oftewel Australië, het liefst dragen!

zee1De zon viert hoogtij – en fashion ook!

Wie zich wil voorbereiden op hartje zomer, zal blij zijn met de hoogzomercollectie van Zeeman. Voor de jongens veel luchtige, stoere shorts en kleurrijke T-shirts. Daarnaast zorgen frisse zomerjurkjes, comfortabele shorts en leuke tops in frisse bonte prints ervoor dat meisjes de zomer met open armen kunnen verwelkomen!

Over Zeeman

Al 45 jaar is Zeeman een begrip in Nederland. Van newborn (mt 50 – 68), baby’s (mt 68 – 86) en kids (mt 92 – 128) tot tieners (mt 134 – 164) een zeer complete kledinglijn voor een klein prijsje.

One thought on “Prachtige kleuren en variatie voor kids bij Zeeman

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.