logokidsKids to Kids biedt ‘essentials’ voor baby, moeder en thuis. Wij merkten dat het lastig is om mooie producten te vinden, van hoge kwaliteit, die ook nog eens betaalbaar zijn. Wij zijn deze daarom zelf gaan ontwerpen, zoeken en selecteren. Onze (web)winkel is dé plek voor ouders (en hun familie en vrienden) die opzoek zijn naar het allerbeste voor hun baby’s en hunzelf alles in een bepaalde stijl, echter hierbij wel rekening willen houden met hun portemonnee. Kids to Kids biedt een zorgvuldig samengestelde mix van (baby-)kleding, -interieur, – accessoires en -cadeaus.

In mijn vluchtkoffer, die meeging naar het ziekenhuis om te bevallen, zaten een hele fijne hydrofiele doek en een mooie slab. Ik vond het namelijk een prettig idee, dat onze kleine man, vlak naar zijn geboorte meteen zijn eigen spulletjes zou “kunnen gebruiken”. De hydrofiele doeken die ik in de winkel kocht (je weet wel, waar je er 16 van moet hebben volgens je uitzetlijst…en die je ook écht nodig hebt) vind ik toch wat stug. Hoe vaak ik ze ook was en in de droger doe, ze blijven toch niet heel erg lekker aanvoelen.

20160301_185428.jpgNou, de hydrofiele doek van Kids to Kids is wel eventjes een ander verhaal. Deze ís en blijft namelijk gewoon heerlijk zacht en is ook een stuk dikker dan de 16 andere hydrofiele doeken die ik in de kast heb liggen. Stiekem gebruik ik deze fantastische doek dan ook elke dag…en ja…dan was ik hem dus ook echt elke dag! Ik zou er eigenlijk nog een aantal bij moeten hebben. Leuk detail: er staat een enorm schattig vosje geborduurd op de doek en ook de randjes zijn met een fijn draadje afgewerkt.

De slab, is net als de doek van hele mooie stof gemaakt. Er komt werkelijk waar geen druppeltje vocht doorheen, dus mijn kleine man blijft, ook als hij wat spuugt, helemaal droog. Ook hier ontbreekt het vosje niet.

20160301_184234.jpgDe shop is erg overzichtelijk, omdat alles keurig ingedeeld is onder bepaalde categorieën. De kwaliteit springt er vanaf, dus ik weet zeker dat iedereen zal slagen in deze leuke shop! De producten die ik ontving zijn te vinden onder het kopje Baby Essentials.

Kids to Kids is ontstaan vanuit de gedachte dat de levensduur van een product niet eindigt als kinderen eruit groeien. Daarom bieden ze pre-loved en handpicked collecties van babykleertjes en interieuritems: alles met liefde bij elkaar gebracht en met zorg geselecteerd. In een wereld waar massaproductie de overhand heeft, brengt Kids to Kids een uniek aanbod samen van de beste en mooiste items voor baby’s en babykamers, door mooie producten te hergebruiken en te investeren in kwaliteit. Geïnspireerd op (baby) fashion en woondecoratie wereldwijd, worden alle producten uit de winkel en webshop zorgvuldig gekozen op basis van hun kwaliteit, uniekheid, tijdloosheid en stijl. Om die reden worden er slechts één of enkele stuks verkocht van elk item. De winkel blijft continu vernieuwen doordat er iedere 4 weken nieuwe producten binnenkomen. Belangrijk bij de selectie is dat alles– ondanks dat het soms gebruikt is- ‘er als nieuw’ uitziet en geen enkele vorm van draagsporen heeft. Want ze weten immers hoe belangrijk en kieskeurig ouders zijn voor hun allerkleinsten. Kids to Kids is hiermee het perfecte alternatief voor ouders (vrienden en familie) die graag een exclusief geschenk willen geven, waarbij de portemonnee ook gespaard blijft!

WINNEN!kid1
Wij mogen iemand blij maken met zo’n leuke set (hydrofiele doek + slab met geborduurd diertje)! Laat hieronder een reactie achter voorzien van je voor- en achternaam en een geldig mailadres. Voor wie doe jij eigenlijk mee? Deze actie is inmiddels afgelopen!

(Visited 316 times, 1 visits today)

52 thoughts on “Kids to Kids: Essentials voor baby, moeder en thuis

 1. Heel fijn en klinkt inderdaad beter dan de standaard doeken. Ik heb al pakje van Kids to Kids dus doe nu graag mee met deze winactie voor ons meisje dat in mei geboren gaat worden!

 2. Ik doe mee voor mijn vriendin Yildiz: die is net van haar zoon bevallen die “Yunus” heet. Dat betekent “Dolfijn of walvis” in het Turks.

 3. Leuk! We verwachten rond 13 maart (uitgerekende datum) onze tweede. Je kunt dan niet te weinig hydrofyielen hebben 😉

 4. Super welkom, deze set! Naast de saaie effen witte doeken, is dit setje een unieke set voor ons zoontje dat in april geboren wordt!

 5. Erg leuk, ik doe graag mee voor mijn zusje, ze is over een maand uitgerekend, zou erg leuk zijn om haar dit te geven.

 6. Leuk ik ben er erg benieuwd na. Nog 6 dagen en dan ben ik uitgerekend van mijn eerste kindje. Erg handig deze tip!

 7. Voor mijn zus die eind mei mag bevallen van haar dochtertje. Ik word voor de eerste keer tante dus heel speciaal 😀

 8. Ik maak originele cadeaus voor een babyshower of geboorte. Het lijkt me een leuke uitdaging om met deze set een prachtig geschenk te maken waarmee ik op mijn website kan pronken.

 9. Dat stugge probleem van de hydrofieldoeken heb ik ook! Ik ben erg benieuwd naar deze en zou hem graag willen winnen voor ons zoontje Robin die 12 maart geboren is! 🙂

 10. Voor de kleine spruit die nog veilig en warm in mijn buik zit!
  Na 10 jaar wachten op dit wonder maakt dat het extra bijzonder 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.