Er wordt veel over gefluisterd, er worden een heleboel dingen beloofd en je wordt van alle kanten gewaarschuwd, maar slechts één ding is zeker: het eerste jaar met je baby wordt uniek! “Hey Baby” is een kalender met 52 speel- en knuffeltips, waar jij en je baby heel erg blij van worden én dingen van kunnen leren!

De kalender biedt elke week een beetje inspiratie om elkaar spelenderwijs (beter) te leren kennen. Ook leer je hoe je een hechte band op kunt bouwen vanaf de geboorte en hoe je je baby uit kunt dagen om te bewegen. Prikkel je baby’s zintuigen en leer in alle chaos van de dag, om nog meer van elkaar te genieten.

Voor de spelletjes heb je niet heel erg veel materiaal nodig. Gewoon vel op vel en oog in oog en met heel veel zin voor humor komt het helemaal goed. Zet de kalender op de babykamer, of gewoon in de woonkamer op een prominente plek.

Auteurs: Laura van Bouchout & Monique Melotte
Illustraties: Eva Mouton
Verschijnt op: 9 april 2018
Uitgeverij: Infodok
ISBN: 9789059088382 
Prijs: €19,99

WINNEN!
Wij mogen 2 exemplaren van deze leuke kalender weggeven. Laat hieronder een reactie achter voorzien van je voor- en achternaam + een geldig mailadres. Deze actie is inmiddels afgelopen!

21 gedachten over “Hey Baby: Een kalender met 52 speel- en knuffeltips!

  1. Ik loot heel graag mee. Deze zomer is mijn dochter uitgerekend van haar eerste kindje. Zo leuk om dan dit boek kado te mogen doen

  2. Wat een schattige kalender! Deze wil ik heel graag winnen voor mijn neefje. Tweede kind en als ik naar mijn tweede kind kijk dan heeft ze minder speciale momenten beleefd met mij dan mijn eerste.

  3. Ik ben nu zwanger van mijn 1e kindje! En deze baby kalender lijkt me echt super leuk!

    :3 :3 :3

    groetjes Fenny ! ! !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.