green1Greentom; het groenste kinderwagen merk ter wereld, heeft dé perfecte kinderwagens voor gezinnen wonend in de stad. Deze wandelwagens staan namelijk bekend om het gebruiksgemak. Het is bijvoorbeeld eenvoudig deze wagens in-en uit te klappen en een ingeklapte Greentom is zeer compact en neemt weinig ruimte in beslag: ideaal voor een klein woon oppervlak. Daarnaast zijn deze wagens doordat ze zijn gemaakt van gerecycled polypropeen en gerecyclede petflessen (frisdrankflessen) licht en oersterk waardoor ze gemakkelijk een trap op getild kunnen worden.

Greentom is een slim en functioneel ontwerp. Door de grotere achterwielen en kleinere zwenkwielen voor, manoeuvreer je met het grootste gemak door verschillende steden. De Greentom kan ingeklapt overeind blijven staan en is dus thuis gemakkelijk op te bergen. Dit alles maakt de wagens van Greentom ideaal voor urban families.

Alles aan dit Dutch Design bestaat uit hoogwaardig gerecycled materiaal. De missie van Greentom is namelijk het ontwikkelen en produceren van 100% groene producten waarmee ze de wereld en de toekomst van onze kinderen stap voor stap een beetje groener kunnen maken. Door het ontwerp is het mogelijk om met één onderstel (beschikbaar in 3 verschillende kleuren) de Greentom voor diverse levensfases te gebruiken: One frame fits all.

Carrycot
Voor 0-6 maanden is er de reiswieg. Een comfortabele en ruime lichtgewicht wieg met een 100% natuurlijk bio-matras. De bekleding en het matras zijn makkelijk te demonteren en zijn wasmachine-proof. De reiswieg is beschikbaar in 8 verschillende kleuren.

Reversible
De Greentom Upp Reversible is geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden tot 2,5 jaar. Het lichtgewicht stoeltje is omkeerbaar en maar liefst in vijf verschillende standen te verstellen. De bekleding is makkelijk te demonteren, is wasmachine-proof en verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren.

green2Classic
De Greentom Upp Classic is een buggymodel geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden tot 4,5 jaar. De Upp is licht en stevig en door het eenvoudige inklapsysteem tover je de wandelwagen in een handomdraai om tot een handzaam pakket, dat je overal mee naartoe kunt nemen. Behalve praktisch is de wandelwagen door de verende eigenschappen van het frame en de dubbel gelagerde zwenkdelen en wielen ook erg comfortabel. De Classic is verkrijgbaar in verschillende kleurcombinaties. De Upp Classic is winnaar van de Kind + Jugend Innovation Award (Germany) 2013 en de Banta Award (UK) 2014.

Meer informatie: http://www.greentom.com/

One thought on “Greentom dé kinderwagen voor in de stad

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.