Pampers introduceert voor het eerst een deels herbruikbare – en deels wegwerpbare luier. Hiermee biedt het merk ouders nu de optie tot herbruikbaarheid met de vertrouwde Pampers bescherming. 

Ouders van vandaag denken na over de keuzes die zij maken, en verantwoordelijke consumptie is in deze afweging belangrijker dan ooit. Nu zij aan hun ouderschap beginnen, hebben ze nieuwe verwachtingen en levensstijlen die de zorgen en voorkeuren van hun generatie weerspiegelen – en herbruikbaarheid is slechts één van de gewoonten die deze generatie omarmt.” Aldus Daan Corvers, Business Leader België en Nederland bij Pampers: “De wens om de wereld beter te maken voor hun kinderen speelt hierin een belangrijke rol. 45%* van de moeders en vaders in Europa is het ermee eens dat het kopen van producten die meer rekening houden met het milieu een manier is om de wereld van hun baby te verbeteren. Tegelijkertijd vindt 67%* van de ouders het nog belangrijker dat hun baby comfortabel is.

Omdat Pampers ouders keuzes willen bieden die passen in hun drukke, dynamische leven, introduceert het merk een nieuw lid in de Pampers® familie: Pampers® Harmonie Hybrid. Dit is Pampers’ eerste deels herbruikbare, deels wegwerpbare luiersysteem, dat ouders de herbruikbaarheid biedt die zij willen, samen met de vertrouwde Pampers bescherming.

De Pampers® Harmonie Hybrid bestaat uit twee delen:

  • Een wasbare herbruikbare luier,  die kan gebruikt worden vanaf de eerste maanden van de baby tot de zindelijkheidstraining (3-16kg) dankzij de aanpasbare pasvorm rond de beentjes en het buikje. Het zachte materiaal is lekvrij, en tegelijkertijd zacht voor de delicate babyhuid – het is verkrijgbaar in zes trendy designs
  • Een superabsorberende wegwerpbare toplaag, met dubbele berschermrandjes voor een rondom bescherming tegen lekken. De ademende bovenlaag is gemaakt met plantaardig materiaal, met 0% parfum, en is dermatologisch getest en goedgekeurd door de Skin Health Alliance

Het resultaat? De vertrouwde, kwaliteit verzorging, droogheid en rondom bescherming tegen lekken die we kennen van Pampers®, in een formaat dat meegroeit met baby’s, en hen ondersteunt tijdens hun hele luierleven.

Pampers® Harmonie Hybrid is vanaf nu verkrijgbaar, o.a. bij bol.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.