pampPampers en UNICEF vieren de 10e verjaardag van hun gezamenlijke strijd tegen tetanus. In de afgelopen 10 jaar heeft de wereldwijde ‘1 pak = 1 levensreddend vaccin*’- campagne al 100 miljoen moeders en pasgeborenen helpen beschermen  tegen deze dodelijke ziekte. Toch sterft er nog elke 11 minuten een pasgeboren baby aan de gevolgen van tetanus, terwijl dit met enkele vaccinaties voorkomen kan worden. Pampers en UNICEF hebben daarom maar één wens: tetanus bij moeders en pasgeborenen wereldwijd uitbannen.  

Nina Schwalbe, Hoofd Gezondheid UNICEF: “In de afgelopen 10 jaar heeft de steun van Pampers een significante bijdrage geleverd aan het uitbannen van deze verschrikkelijke ziekte. In deze periode is het aantal moeders en baby’s die tot de risicogroep behoren met 50% afgenomen. Toch zijn er nog steeds 71 miljoen vrouwen en baby’s die het risico lopen om tetanus te krijgen. De realiteit is dat tetanus met enkele vaccinaties heel eenvoudig te voorkomen is. Om deze reden is de samenwerking met Pampers voor ons zo belangrijk in de strijd om tetanus wereldwijd uit te bannen.”

cijfers

In verband met de tien jaar samenwerking hebben Pampers en UNICEF een jubileumcampagne gelanceerd waarin alle ouders en hun baby’s worden uitgenodigd om hun wens te steunen: Tetanus bij pasgeborenen wereldwijd uitbannen. Deze jubileumcampagne is wereldwijd gelanceerd met de speciale ‘Wishes’-video, waarin ouders worden uitgenodigd om een foto te delen van hun baby die een kaarsje uitblaast en zo een wens doet. Voor elke foto doneert Pampers een levensreddend vaccin*.

DOE EEN WENS EN WIN!
Doe een wens (graag met mooie foto, waar jouw kleintje/of jij bijv. een kaarsje uitblaast) op Social Media (Facebook/Twitter) met hashtag #PampersUNICEFWens , tag @Kiddowz en maak kans op een mooi Pampers pakket, met daarin 1x Pampers® Sensitive Babydoekjes, 1x Pampers® Active Fit luiers (maat naar keuze), 1x Pampers® Easy Up (maat naar keuze). De 3 mensen met de mooiste wens ontvangen uiteindelijk dit pakket! Deze actie is inmiddels afgelopen!
pam1 pam2 pam3

 

 

* Voor ieder verkocht pak Pampers-luiers of babydoekjes met het UNICEF-logo en voor iedere keer dat het “Wishes” filmpje wordt bekeken, gedeeld, geliket, of voor iedere geplaatste wensfoto op de Pampers-Facebookpagina steunt Procter & Gamble UNICEF in de strijd tegen tetanus bij pasgeborenen met € 0,056. Dit bedrag vertegenwoordigt bijvoorbeeld de kostprijs van één tetanusvaccin of ondersteunt de levering van de vaccins. UNICEF ondersteunt geen specifieke merken of producten. Meer info op www.pampers.nl of www.unicef.org

One thought on “Pampers & UNICEF vieren 10e verjaardag van hun strijd tegen tetanus

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.