In het eerste jaar van je kindje, leert hij/zij een heleboel nieuwe dingen. Natuurlijk wil je deze momenten niet vergeten! Leg alle grote en kleine mijlpalen vast met de Pim & Pom Fotokaarten. 

Pim & Pom hebben een bijzonder uiterlijk: een grote ellipsvormige kop op een lange nek, een lijfje met korte pootjes en een korte staart. Hun ogen en neus staan als drie cirkels op een rij en een bekje hebben ze niet.

Zet je kindje op de foto met een bijpassende kaart en je hebt later een fantastische verzameling met mooie momenten!

Pim & Pom, getekend door Fiep Westendorp zijn vast geen onbekenden voor mensen met kinderen. Het aanstekelijke liedje van de animatieserie De avonturen van Pim & Pom, zit nu ik dit schrijf, meteen weer in mijn hoofd. De avonturen van deze twee schattige katjes, vormen de basis voor alle mijlpalen in deze uitgebreide set babyfotokaarten.

Deze fotokaarten zitten in een boekje, het zijn er 24, maar de twee kanten zijn allebei te gebruiken: scheur ze uit, schrijf de datum erop, maak een foto en je hebt 48 momenten om nooit meer te vergeten! Denk bijvoorbeeld aan de eerste Kerstmis, eerste keer uit logeren of eerste keer omrollen!

[bol_product_links block_id=”bol_59cf968f4fb57_selected-products” products=”9200000076526578″ name=”pimpom” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.