olijf1We hebben in het verleden al eens eerder aandacht gegeven aan Olijfzeep Nederland. En omdat wij echt ontzettende fan zijn van hun heerlijke producten, doen we dit gewoon nog een keertje! Want eigenlijk vinden we de producten echt kerstcadeau-waardig! Origineel én verantwoord!

Ons lichaam is ongelooflijk efficiënt in het omgaan met het brede scala van chemische stoffen die we van nature tegenkomen op het oppervlak van de aarde. We kunnen gebruik maken van deze natuurlijke chemische stoffen in planten om ons energie te geven en we hebben manieren ontwikkeld om de chemische stoffen die we niet nodig hebben te scheiden.

olijf2Het gebruik van biologische producten betekent dat je niet zult worden blootgesteld aan synthetische chemische stoffen, die voor ongewenste bijwerkingen kunnen zorgen. Conventionele plantaardige oliën worden vaak vermengd met goedkopere petrochemische oliën, of op lage kwaliteit geproduceerde olie. Ze bevatten vaak resten van bestrijdingsmiddelen en andere landbouwchemicaliën. Deze chemicaliën zijn in olie oplosbaar en dus te concentreren in de olie die wordt geperst uit de plant.

Biologische landbouw maakt gebruik van natuurlijke technieken om ongedierte te bestrijden, en de olie die wordt geperst uit deze planten is op deze manier vrij van verontreiniging door landbouwchemicaliën.

Het gebruik van een biologische plantaardige olie, in tegenstelling tot de petrochemische olie (zoals minerale olie), heeft enorme voordelen voor uw huid. Plantaardige olie bevat voornamelijk vetzuren die vrij kunnen worden geabsorbeerd door de huid en hier dan in de celmembranen, of door cellen voor een ander doel gebruikt kunnen worden.

Meer informatie over je huid en Olijfzeep kun je hier lezen!

Veel van de producten van Olijfzeep richten zich op het gebruik van de ingrediënten die de huid nodig heeft om gezond te blijven. Pas wanneer dit is bereikt kunnen we ons richten op het vertragen van het verouderingsproces.

WINNEN!olijfprijs
Wij mogen 1 iemand blij maken met het leuke pakketje dat je hiernaast ziet. Daarin zitten een heerlijke vloeibare handzeep en een stuk Aleppo zeep met 15% laurierolie. (Deze zeep is overigens BDIH gecertificeerd!) Laat hieronder een reactie achter voorzien van je voor- en achternaam!

Deze actie is inmiddels afgelopen!

 

 

(Visited 86 times, 1 visits today)

65 thoughts on “Olijfzeep Nederland – mooie cadeaus voor de kerst

 1. Pas was ik in Frankrijk en daar is een boel olijfzeep. Heerlijk! De vloeibare handzeep ben ik daar misgelopen. Dus ik doe heel graag mee.

 2. Wat heerlijk! Ik ben voor veel zepen allergisch, maar ik vermoed dat ik deze goed kan hebben. En wil dat graag in de praktijk testen. Ik ben reuzebenieuwd en zou dolgraag het lekkere pakket winnen. Bedankt voor deze kans!

 3. Met olijven en de olie doe ik van alles koken, mijn gezicht wassen en massages door mijn man. Zou heel blij zijn met dit pakket.

 4. Lijkt me erg lekker en goed voor mijn handen. Ik heb namelijk een hele gevoelige huid en kan niet zomaar overal mijn handen mee wassen.

 5. Wat een heerlijke fijne verwennerij is dit, zou deze fijne zeep zeker een willen proberen. Het lijkt me echt een goede zeep voor mijn huid. Doe graag mee om kans te maken.

 6. Dit lijkt me een fantastisch cadeau voor mijn vrouw. Ze heeft een erg gevoelige huid & houd van olijfzeep. Zou haar graag ermee verrassen, dus ik doe mee!

 7. Elk jaar tijdens de zomervakantie neem ik voor de hele familie olijfzeep uit Frankrijk mee. Ik heb een neefje die erg veel last van eczeem had, maar op olijfzeep reageert hij enorm goed! Vloeibare (hand)zeep ken ik echter nog niet. Dit zou helemaal een ideale oplossing voor hem zijn, het is makkelijk te bedienen en het aanrecht blijft netjes!

 8. Ik zweer bij olijfzeep, kun je overal voor gebruiken zelfs voor vette vlekken in kleding goed te gebruiken.
  Geweldig pakketje ik houd me aanbevolen.

 9. Wat een gave prijs! Ik ben dol op natuurlijke producten en deze olijfzeep zou ik heel graag uit willen proberen, vooral omdat ik vaak last heb van chemische producten.

 10. Goedemiddag allen,
  Ik denk aan Italie als ik olijven zie, en ik ben een Italiegek dus puur genot als ik zou winnen!

  Fijne feestdagen allen!

  Een kerstgroet van Miranda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.