Nu Sinterklaas weer richting Spanje aan het varen is (hoewel sommige mensen, vanavond misschien nog Pakjesavond zullen vieren) gaan we langzaam aan alweer richting Kerst. Wat zeg ik? Langzaam wpid-wp-1417619417301.jpegaan? De kaarten moeten eigenlijk wel zo’n beetje de deur uit, als je wilt dat deze nog op tijd aankomen bij je vrienden en familieleden. Je kunt natuurlijk naar de witte boekenmarkt op de hoek hollen, of bij de tijdschriften-man om de hoek je kaarten kopen, maar ik verwijs jullie toch echt door naar Muller wenskaarten

Muller wenskaarten heeft kerstkaarten en nieuwjaarskaarten die perfect passen bij de komende feestdagen. En ook met de leuke kalenders kun je weer blanco beginnen aan een gloednieuw jaar. Wij ontvingen een pakketje met kaarten en gaan deze ook zeker weten versturen! Leuk om te zien dat er ook met de kinderen rekening gehouden wordt en dat de kaarten alles behalve oudbollig zijn! Wil je dus echt een originele kaart…dus niet eentje waarvan je zeker weet dat er 10 dezelfde aan het lint bij je ouders thuis hangen, dan raad ik je aan om te gaan shoppen bij Muller wenskaarten!

Winterlandschappen, vredige kersttaferelen, zwart-en-witte retrokaarten of lieve dieren. Wat je smaak ook is, bij Muller wenskaarten is er voor ieder wat wils. Er is keuze uit vele soorten kaarten. Van romantisch tot modern en van grappig tot luxe. Voor kinderen zijn er ook geweldige kaarten, waaronder 3D kaarten met bewegende delen, zodat het bijna lijkt alsof het winterse tafereeltje echt tot leven komt! De adventskalenders zijn ook leuk om te versturen, zodat de ontvanger iedere dag weer een nieuw vakje mag openmaken. En ook het nieuwe jaar kan worden ingeluid met schitterende nieuwjaarskaarten. Er zijn al kerst- en nieuwjaarskaarten te bestellen vanaf €0,39 per stuk.

muller-wenskaarten-cadeautjes-bestellenSchone lei, nieuwe kalender
De oude kalender kan de prullenbak in. Begin het nieuwe jaar met een schone lei en heerlijk lege kalender. Muller wenskaarten heeft mooie nieuwe kalenders in het assortiment, bijvoorbeeld met de prachtige illustraties van Fiep Westendorp, maar ook bijzondere fotokalenders, lieve dierenkalenders en natuurlijk mogen Fokke & Sukke niet ontbreken. Tip: een nieuwe kalender is een geweldig cadeau voor in de schoen of onder de boom.

Cadeautjes
Op zoek naar net iets meer dan alleen een wenskaart of kalender? Ook voor leuke en originele cadeautjes kun je bij Muller wenskaarten goed slagen. De shop heeft leuke koelkastmagneten, boekenleggers, notitieboekjes en originele sleutelhangers. Allemaal voor kleine prijsjes, dus uitermate geschikt voor bijvoorbeeld het sinterklaasspel. Maar ook een stijlvolle wijnstopper of kleurrijke shopper kunnen prima in de zak of onder de kerstboom. Of wat dacht je van een legpuzzel van 1000 stukjes, tijdens de kerstvakantie heb je zat tijd om op je gemak een moeilijke puzzel te maken. En als je eenmaal bent geslaagd voor een leuk cadeau, koop daar dan direct een vrolijke maskingtape bij. Wel zo leuk om het cadeau ook feestelijk in te kunnen pakken!

Over Muller wenskaarten
Muller Wenskaarten is sinds 2007 al hét online adres om kaarten en kalenders te bestellen. Inmiddels zijn er 2500 kaarten beschikbaar voor elke gelegenheid. Trouwen, Secretaressedag, een geboorte, communie of verjaardag? Muller wenskaarten heeft een kwaliteitskaart die erbij past. Ook houdt de webwinkel rekening met mens en milieu. Zo worden kaarten in Nederland gedrukt op karton met een FSC keurmerk en wordt milieuvriendelijke inkt gebruikt. Bij verzending gebuikt Muller Wenskaarten zo weinig mogelijk kunststof. Volg Muller wenskaarten ook op Twitter en Facebook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.