olijf1We hebben in het verleden al eens eerder aandacht gegeven aan Olijfzeep Nederland. En omdat wij echt ontzettende fan zijn van hun heerlijke producten, doen we dit gewoon nog een keertje! Want eigenlijk vinden we de producten echt kerstcadeau-waardig! Origineel én verantwoord!

Ons lichaam is ongelooflijk efficiënt in het omgaan met het brede scala van chemische stoffen die we van nature tegenkomen op het oppervlak van de aarde. We kunnen gebruik maken van deze natuurlijke chemische stoffen in planten om ons energie te geven en we hebben manieren ontwikkeld om de chemische stoffen die we niet nodig hebben te scheiden.

olijf2Het gebruik van biologische producten betekent dat je niet zult worden blootgesteld aan synthetische chemische stoffen, die voor ongewenste bijwerkingen kunnen zorgen. Conventionele plantaardige oliën worden vaak vermengd met goedkopere petrochemische oliën, of op lage kwaliteit geproduceerde olie. Ze bevatten vaak resten van bestrijdingsmiddelen en andere landbouwchemicaliën. Deze chemicaliën zijn in olie oplosbaar en dus te concentreren in de olie die wordt geperst uit de plant.

Biologische landbouw maakt gebruik van natuurlijke technieken om ongedierte te bestrijden, en de olie die wordt geperst uit deze planten is op deze manier vrij van verontreiniging door landbouwchemicaliën.

Het gebruik van een biologische plantaardige olie, in tegenstelling tot de petrochemische olie (zoals minerale olie), heeft enorme voordelen voor uw huid. Plantaardige olie bevat voornamelijk vetzuren die vrij kunnen worden geabsorbeerd door de huid en hier dan in de celmembranen, of door cellen voor een ander doel gebruikt kunnen worden.

Meer informatie over je huid en Olijfzeep kun je hier lezen!

Veel van de producten van Olijfzeep richten zich op het gebruik van de ingrediënten die de huid nodig heeft om gezond te blijven. Pas wanneer dit is bereikt kunnen we ons richten op het vertragen van het verouderingsproces.

WINNEN!olijfprijs
Wij mogen 1 iemand blij maken met het leuke pakketje dat je hiernaast ziet. Daarin zitten een heerlijke vloeibare handzeep en een stuk Aleppo zeep met 15% laurierolie. (Deze zeep is overigens BDIH gecertificeerd!) Laat hieronder een reactie achter voorzien van je voor- en achternaam!

Deze actie is inmiddels afgelopen!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.