dom1Al voordat de pepernoten in de schappen liggen zijn wij bij KiDDoWz al op zoek naar leuke en betaalbare outfits voor de Feestdagen. De nieuwsbrief van Domino Kinderkleding krijg ik precies op tijd onder ogen en ik neem een kijkje in hun webshop. Domino Kinderkleding biedt kleding aan voor jongens en meisjes, in kleine oplage ingekocht wisselt het aanbod snel en is het steeds up-to-date.  Wat gelijk opvalt is de lage prijs. Een jurkje onder de 25 euro is geen uitzondering bij Domino Kinderkleding, maar wat is dat de kwaliteit vraagt u zich af? Domino Kinderkleding reageerde snel en positief op mijn vraag en wilde ons jurkje Nice 24,95 euro opsturen in een kleur en maat naar keuze. Ik koos voor de champagne kleur voor onze peuter.

dom2Vlot daarna had ik het jurkje in handen, het was mooi afgewerkt, geen losse draadjes en geheel gevoerd. Dit laatste vond ik niet onbelangrijk want het bovenlijfje is afgezet met pailletten die wel eens kunnen prikken, weten wij uit ervaring. Het bovenlijfje sluit mooi aan, de rits onder de oksel is goed weggewerkt en er komt geen stof tussen. De rok bestaat uit meerdere lagen en is niet te lang, de energieke peuter struikelt er niet over. Ze vind zichzelf prachtig en blijft rondjes draaien. Het klinkt misschien gek maar wat ik ook belangrijk vind aan Feestkleding is dat het gewoonlijk ook te dragen is. Dit jurkje Nice zonder beenwarmers of bolero kan op een doordeweekse thuisblijfdag ook met groot gemak gedragen worden en waarom niet? Ze mogen er alle dagen feestelijk bijlopen. Voor de prijs hoeven we het niet te laten. Helaas kreeg ik de prachtige Champagne-kleur niet goed op de gevoelige plaat, dus ik plaats dit keer geen foto van onze spruit.

Jurkje Noa, van 29,95 nu voor 22,95 euro, wederom uniek in zijn soort. Het jurkje met lange mouwen deed mij in de verte aan Ot en Sien denken. De combinatie met de bruine rok trekt mijn aandacht. Een romantische gloed straalt ervan af met die wit katoenen top. In de klantbeoordeling lees ik dat het jurkje ruimt valt, gelukkig heeft Domino Kinderkleding de lengte en taillematen er in centimeters bij staan.

Jurkje Nana 22,50 euro, is er in roze, maar ook in groen met stippen. Een welkome afwisseling in dit huis met drie dochters. Mooi kanten kraagje, afgesneden boven de knie staat het dom3gelijk lekker pittig. Het lintje dat voor of achter te strikken is, maakt het helemaal af. Ook hier staat de lengte, omvang en mouw er in centimeters bij om teleurstellingen te voorkomen.

Deze drie jurkjes lijken een bijna willekeurige selectie binnen de voor de wintermaanden geschikte feestelijke kleding. Het aanbod van Domino Kinderkleding is groter. Neem dus gerust een kijkje op hun internetpagina, ook voor je zoon. Laat je verrassen door de prijs en neem van mij aan dat het met de kwaliteit wel snor zit. De klantenservice is goed bereikbaar en zoals beloofd door de eigenaar: Je kind loopt er op het schoolplein niet ‘standaard”, maar zelfs feestelijk bij.

 

/Lmcmr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.