82 thoughts on “bij nijntje thuis – dick bruna

 1. Leuk!!! Nijntje komt uit Utrecht en ik ook, dus ik ben extra nauw verbonden met Nijntje. Ik doe dit keer mee voor mijn neefje. Misschien heb ik dan meer geluk dan voor mijn eigen zoon. Ik ga alvast duimen!

 2. Ik doe mee voor de kindjes van de kinderopvang waar ik werk. Als ze straks weer allemaal mogen komen moeten ze weer even wennen. De kindjes zijn allemaal gek op boekjes en op voorlezen, dus een kindje op schoot nemen en het boek van nijntje samen lezen vinden ze geweldig en geeft ze weer een veilig gevoel en vertrouwen.

 3. Wat een heerlijk boek voor mijn jongste kleinzoon! Hij is dol op Nijntje en heeft zelfs een Nijntje knuffel waar hij de hele dag mee rondloopt!
  Een leerzaam en lief cadeautje!

 4. Wat een leuk boekje! Ik doe heel graag mee voor onze Tygo. Die zou het prachtig vinden om te lezen en bekijken 🙂

 5. Wat een vrolijk boekje van nijntje. Ik wil er graag mijn bijna jarige zoontje mee verrassen én uit voorlezen natuurlijk! 🤩🥳🍀

 6. Heel erg leuk, ik doe graag mee voor ons dochtertje Eden. Tegenwoordig dagelijks een paar afleveringen op tv maar Nijntje boekjes blijven toch favoriet.

 7. Wat een geweldig leuk boek is dit voor mijn kleinzoontje, en hopelijk word hij net zo grote fan van Nijntje als dat wij zijn!!

 8. Wat leuk, dit past erg goed bij het thema op school over ik en mijn omgeving. Ik zou deze graag willen winnen voor de kleuterklassen.

 9. Ik doe mee voor mijn 3 jarige Nijntje fan; die alle liedjes van Nijntje luidkeels mee zingt, het liefst het Nijntje spel op de tablet speelt en geen genoeg krijgt van de verhaaltjes ❤️

 10. Nijntje lief klein konijntje 🙂 , mijn meiden waren dol op nijntje. Inmiddels zijn ze al wat ouder, daarom doe ik graag mee voor mijn nicht die momenteel hoogzwanger is van haar eerste kindje.

 11. Superleuk! Mijn zoontjes van 2,5 en 1 jaar zijn dol op Nijntje. De oudste leert nu elke dag nieuwe woordjes dus een extra boekje om woordjes te leren zou fijn zijn!

 12. Oh dit zou fijn zijn voor mijn petekindjes Jeppe. Hij leest super graag en dit boekje zou zeker een winner zijn!

 13. Nijntje konijntje is altijd fijn. Voor zowel groot als klein. Voorlezen is geweldig zeg! Alleen steeds hetzelfde boekje hebben is pech. In ieder geval voor mij want ik ken het uit mijn koppie. Terwijl mijn twee meiden het verhaal blijvend toppie. Vinden en er geen genoeg van krijgen dag na dag. Dus als ik aub een nieuw boekje krijgen mag? Dan verliest deze moeder haar geduld niet en leest maar door. Ach als mijn meisjes gelukkig zijn ben ik dat ook hoor. Alleen met iets nieuws in mijn hand. Ben ik wel verzekerd van mijn gezond verstand. En kunnen we eindelijk afwisselen voor het slapen gaan. Oh wat hoop ik dat het voortaan. Niet alleen gaat over nijntje in de sneeuw. Want dan slaapt mama als eerste na veel gegeeuw 😉

 14. Superleuke actie! Ik maak heel graag kans op dit boekje zodat de neefjes ook een leuk boekje bij mijn thuis hebben als ze op bedoel komen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.