Boe, zegt de koe. Kukeleku, roept de haan. Weet jij welk geluid de uil maakt? Luister maar. Druk op de knopjes om nog meer dierengeluiden te horen.

Het kartonnen dierengeluidenboek boe zegt de koe staat vol met herkenbare dierenillustraties van Dick Bruna. Elke pagina bevat een knop waarmee het geluid van het afgebeelde dier afgespeeld kan worden. De geluiden stoppen automatisch, maar kunnen ook afgebroken worden door een tweede keer op het knopje te drukken. De meegeleverde batterij in het boek is makkelijk te vervangen.

dierengeluidenboek boe zegt de koe is vanaf 8 juli verkrijgbaar in de boekhandel en online.

dierengeluidenboek boe zegt de koe

ISBN 978-90-5647-885-8
16,50 euro

 

90 gedachten over “ç – een nieuw dierengeluidenboek

 1. Ik doe graag mee voor mijn nichtje, die momenteel echt in de ontdekkings fase zit. En dit dieren geluiden boek echt fantastisch gaat vinden.

  1. Super leuk voor onze kleine man! Het wordt al een echte kletskous en geluidjes nadoen is natuurlijk favoriet 🙂

 2. Ik doe heel graag mee voor onze Tygo (2jaar) en Rens (4 maanden). Ze zullen het beide prachtig vinden 🙂

  1. Ik doe graag mee voor mijn zoontje Sepp. Boekjes lezen, vindt hij fantastisch en het zal niet lang meer duren voordat hij zijn eerste woordje zegt. We kunnen met dit leuke boekje in de hand lekker oefenen.

 3. Ik doe mee voor mijn kleinzoon, die nu de juiste leeftijd heeft om dit boekje te gebruiken om verder te ontwikkelen.

 4. Ik doe heel graag mee voor mijn nichtje Charlotte. We hebben al zo’n soort boekje alleen dan moeten we zelf het geluid maken en dat is natuurlijk niet altijd even natuurgetrouw. Ze zal dit boekje geweldig leuk vinden.

 5. Voor onze dochter. Ze speelt graag met haar knuffel-dieren. Helaas is de kinderboerderij te ver weg en kunnen papa en mama niet alle dierengeluiden goed na doen.

 6. Ik doe mee voor mijn vriendin die binnenkort een tweeling verwacht! Het zijn de eerste baby’s die ik van dichtbij zal meemaken!

  1. Ik doe graag mee voor mijn vriend. Hij wordt deze week voor het eerst trotse oom en hoe leuk zou het zijn als hij straks kan voorlezen!

 7. Ik doe graag mee voor mijn client.. zij is verstandelijk beperkt en is helemaal fan van dit soort boeken en dieren!

 8. Onze kleinzoon Walt is gek op geluidenboekjes. Hoe blij zal hij zijn als er weer een nieuwe op hem ligt te wachten!
  Dus ik doe heeeeel graag mee met de verloting!

 9. Wat een leuk boekje voor mijn kleindochtertje dat binnenkort grote zus wordt. Kan ze gezellig samen met mama lezen als de baby een flesje krijgt

 10. Wat een super leuk boekje om samen met mijn nichtje te lezen. Ze is gek op dieren, alles is ‘aai’ en ze kent al een aantal dierengeluiden.

 11. Ik doe heel graag mee voor mijn kleindochter Hannah. Zij is dol op boekjes en op dieren (maar ja, wie niet).

 12. Ik loot graag mee want wanneer we gaan wandelen met de wandelwagen komen we altijd langs een stel heel nieuwsgierige koeien!

 13. Ja heel erg leuk voor mijn kindjes op het kinderdagverblijf ik werk op een verticale groep en boeken lezen blijft favoriet daar😍🙏🏻🍀😊

 14. Ik doe graag mee voor mijn nichtje. Ze wordt alweer bijna 1 jaar, het lijkt me een leuk extra cadeautje om te geven. Boekjes vindt ze nu al erg interessant, helemaal als er dieren op staan.

 15. Ik doe graag mee voor mijn zoontje Sepp van 1 jaar. Het lezen van boekjes begint hij steeds leuker te vinden. Dit is ook een perfecte leeftijd om de dierengeluiden met hem te gaan oefenen.

 16. wat een leuke actie! ik doe graag mee voor onze dochter van 1 jaar. haar ontwikkeling gaat nu zo snel dat ze ook dieren begint te herkennen en hoe leuk zou dit boek daarbij zijn

 17. Ik doe graag mee voor mijn nichtje noa van 8 maanden oud. ik doe 3x per wek oppassen op haar en ze is gek op speeltjes die geluid maken.

 18. Met dit leuke boekje maak ik mijn jongste kleindochter heel blij.
  Ik volg op bloglovin en loot graag mee.
  groetjes, Oma Will

  1. Mijn kinderen zijn te groot, elke leeftijd heeft zijn charmes!! Maar wat mis ik soms die kleine kleertjes, het lieve speelgoed en de prachtige boekjes. Gelukkig hebben we inmiddels een paar kleine neefjes en nichtjes erbij die we graag verwennen!

 19. Ik doe erg graag mee voor mijn dochtertje Sam, zou geweldig zijn om voor haar te winnen 😊😊 Groetjes Anneliese de Waal

 20. Ik doe mee voor mijn lieve kleindochter van 15 maanden, niets leuker dan samen boekjes lezen en als ze over dieren gaan is t helemaal feest! #boezegtdekoe

 21. Leuk boekje zeg! Geluidenboekjes hebben we nog niet. Ik doe mee voor mijn zoontje, hij zit al lekker mee te kijken in een boekje en luistert naar het verhaaltje!

 22. Mijn kleine neefje zijn pake (opa) is hobby boer, en hij vindt het daar erg leuk, allemaal leuke dieren, de pony is zijn favoriet, hij probeert het geluid van de pony na te doen, maar dat lukt nog niet zo erg goed, dit boekje kan hem vast op de goede weg helpen.

 23. Ah, wat schattig <3. Mijn broertje verwacht zijn 3e kleintje, dit zou heel leuk in het 10 dagen pakket passen <3!

 24. Wat leuk!! 😀 Voor mijn 1 jarige kleinzoon, die dol is op dierengeluiden, die hij dan ook allemaal na doet..en hij zal dit boekje geweldig vinden!

 25. Oh erg leuk voor mijn Nijntje fan <3 Hij had al een Nijntje traktatie met zijn verjaardag en houdt ontzettend van geluidenboekjes en lezen dus dit zou zeker leuk zijn. Ik doe dus mee 🙂 #duim

 26. Nog net op de valreep doe ik graag mee voor mijn kleinzoon! Die is onwijs dol op dieren en vindt het leuk als ik de geluidjes nadoe! Dit boek kan me hier mooi bij helpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.