We leven in een wereld waarin we denken dat vrouwen enorm ijdel zijn en mannen ‘s ochtends gewoon aantrekken wat hun vrouw heeft klaargelegd. Van truien tot aan onderbroeken: wij vrouwen doen alles voor ze. Pure onzin! Natuurlijk heb ik ook wel eens ondergoed gekocht voor mijn man, als ik aan het winkelen was en hij niet, maar hoe vaak ik thuiskwam met het verkeerde? Te vaak om op 1 hand te tellen. Dus hier, alles wat je moet weten over mannenondergoed!

herenondergoed boxer slip

Kwaliteit is belangrijk

Mijn ondergoed moet lekker zitten. Ik moet er de hele dag in kunnen rondlopen, ik wil me fijn voelen en ik wil niet dat de hele wereld kan zien welk ondergoed ik aan heb. Blijkt het bij mannen net hetzelfde te zijn, mijn hemel! Wie had dat gedacht? Nee, grapje. Mannen willen net als vrouwen ondergoed waarin ze er goed uitzien en wat comfortabel zit. Kwaliteit is hier echt belangrijk in. Zo krijgt mijn man het dikwijls voor elkaar om na één keer ondergoed te dragen, het al stuk te krijgen. Hoe? Geen idee, maar ik heb hem nu voorgesteld om voor Tommy Hilfiger ondergoed te gaan, zodat het gewoon even wat langer meegaat dan één dag.

Lees ook: welke lingerie past bij welk figuur?

Pasvorm is meer dan alleen wat sexy is

Heel eerlijk, mijn voorkeur gaat uit naar boxershorts: bij voorkeur strak. Die mening spreek ik uit en ik heb gelukkig een man die dat ook vindt. Toch weet ik dat wanneer ik hem vraag een slip aan te trekken, hij zich omdraait en wegloopt. Waarom? Hij vindt het totaal niet comfortabel. Ik ben gestopt met het dragen van kanten ondergoed toen ik 22 was: man, sommig stof jeukt namelijk de hele dag door, het zat niet comfortabel voor mij. Voor hem geldt dat bij slips.

heren slip ondergoed

Pasvorm is dus meer dan alleen wat sexy is of wat jij sexy vindt. Er kunnen genoeg redenen zijn waarom je als man het ene model wel fijn vindt en het andere niet. Het kan ook zijn dat je nog niet hebt achterhaald wat je favoriete modellen ondergoed zijn.

De modellen ondergoed

Er zijn verschillende soorten modellen ondergoed. De top drie meest gedragen ondergoed zie je in het lijstje hieronder.

  • slips;
  • hipsers of strakke boxershorts;
  • baggy boxer of losse boxershorts.

Gezondheid en ondergoed

Dan nog één ding dat wellicht wél essentieel is: te strakke onderbroeken kunnen zorgen voor een afname in spermacellen. Volgens Harvard kan het dragen van los ondergoed zorgen voor betere productie van spermacellen, mocht je dus nog een kinderwens hebben, knel dan niet te veel af!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.