Marguerita vroeg me of ik mee wilde varen met de #Blogboot en na de afgelopen digitale editie, leek me dat wel erg gezellig! Ik sprak af op Amsterdam Centraal met Fleur en samen liepen we richting de plek waar we zouden opstappen. We waren iets te vroeg, maar op het Starbucks terras kwamen we Marguerita en Marjolein al tegen. Tijd voor een heerlijk koud sapje én een bijklets-sessie dus! Daarna kwam Janneke nog aangewandeld en klommen we aan boord bij dé Amsterdam borrelboot van Starboard Boats. We werden we warm onthaald door Timo (eigenaar), Jan (host) en John (schipper)! De twee uur durende boottocht kon beginnen…..en het was echt prachtig weer!

Borrelboot

Hapjes, drankjes…wie houdt er niet van?! Tijdens onze boottocht was er een ruime keuze qua blikjes fris (er was ook wijn, maar dat hebben we laten staan) en heerlijke hapjes op een mooi opgedekte schaal. We voeren over de Amsterdamse grachten en de heren (Jan en John) wisten ons van alles te vertellen….over de oudste en duurste woonboten, mooie kerken, de verschillende bruggetjes, grachtenpanden (waaronder de dansende huisjes) én zelfs over een mislukt huwelijksaanzoek aan boord een tijdje geleden…Aiiii!

SwitchBot Curtain

Nu de vakantie op veel plekken al begonnen is, is het des te belangrijker om je huis er bewoond uit te laten zien. Inbrekers nemen namelijk in deze periode juist geen vakantie! Christel van DOK30 Communicatie mocht het spits af bijten wat de presentaties betrof en liet ons een handig product zien, waar de gemiddelde smarthome liefhebber vast heel blij van wordt!

SwitchBot Curtain is een apparaat wat je gordijnen automatisch open- en dicht doet op de tijden die jij wenst. Ook kun je instellen dat je gordijnen sluiten als de zon te fel op het raam staat, of juist openen als het een beetje somber weer is buiten. In combinatie met de temperatuurmeter kun je jouw gordijnen zelfs koppelen aan de hitte in huis! Ideaal voor de hete zomers! 

Binnen 30 seconden monteer je de SwitchBot Curtain op jouw bestaande gordijnrails of -roede. Installeer de app en stel alles in zoals jij dat wilt. Je hoeft de SwitchBot Curtain slechts eenmaal in de zes tot acht maanden op te laden. Als je de los verkrijgbare zonnepaneeltjes installeert, dan hoef je er helemaal niet meer over het opladen na te denken.

De SwitchBot Curtain is verkrijgbaar via www.switchbot.com en via Amazon voor de volgende prijzen;

Product Naam Kleur Prijs Te verkrijgen via
SwitchBot Curtain Curtain (U Rail) black / white $89 Web store & Amazon
Curtain (Rod) black / white $99 Web store
Curtain (I Rail) black / white $89 Unlisted
SwitchBot Solar Panel Solar Panel black / white $25 Web store & Amazon
SwitchBot Hub Mini Hub Mini white $39 Web store & Amazon
SwitchBot Thermometer & Hygrometer Meter white $19 Web store & Amazon
SwitchBot Remote Remote white $19 Web store & Amazon

Scrub & Rub

Na het smart-home moment, gingen we door naar een relax- en beauty moment met Henny van Scrub & Rub. Alle producten van dit merk zijn parabenenvrij en verkrijgbaar bij jouw lokale beautysalon, voor mooie prijzen (je kunt het zelfs mooi laten inpakken als een cadeautje). Ik vind overigens dat alles al in een mooie verpakking zit, dus alleen een doorzichtige folie eromheen met een lief kaartje voldoet voor mij dus ook al.

De producten zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten, in combinatie met essentiële oliën. We kregen na de presentatie een heerlijke room spray, welke ik nu iedere ochtend op ons beddengoed spray (ja dit kan prima, heb ik gevraagd).

Thule #bringyourbag

Thule is ons niet vreemd; onze oudste gebruikt al een hele tijd met veel plezier een mooie en stevige rugtas (stiekem was deze pas voor op de middelbare school) én we reden de jongste een hele tijd rond in de Thule Urban Glide 2! Tijdens de #Blogboot werd de categorie packs bags en luggage besproken.

Al meer dan 75 jaar creëert Thule oplossingen om de avonturen in het leven te vereenvoudigen. De aandacht is volledig gericht op het ontwikkelen van slimme, stijlvolle producten die niet alleen milieuvriendelijk zijn, maar ook van hoge kwaliteit  en veilig en gemakkelijk in gebruik. En dat allemaal zodat je de spullen mee kunt nemen die je het dierbaarst zijn. 

We kregen de Thule Chasm Bag Olivine 40 Liter mee en daar ben ik onwijs blij mee. Naast dat je er veel in kwijt kunt, kun je hem ook op je rug dragen, wel zo makkelijk! De puber heeft ook zijn oog er al op laten vallen, voor als jij binnenkort een week naar Texel gaat.

Wat je passie ook is, wat je ook najaagt.
Waar je ook heen gaat, wat je ook meeneemt.
Met Thule kun je volop genieten van je actieve leven.

Bring your board
Bring your bike
Bring your skis
Bring your gear
Bring your kids
Bring your love
Bring your dreams
Bring your passion
Bring your life.

Farmbrothers: biologische vegan koekjes

In de goodiebag zaten een aantal verpakkingen met koekjes van Farmbrothers. Het begon allemaal toen Farm Brother Herman zelf een zoontje kreeg. Want wat voor koek geef je zo’n kleintje dan? Hij besloot zelf te gaan bakken. Het resultaat: 100% biologische koekjes met 20% minder suiker (versus gemiddelde kinderkoek in Nederland) en verder niks wat er niet in hoort. Naast de kids koekjes zijn er ook koekjes voor volwassenen, die ook heerlijk (en vegan!) zijn.

De koekjes van Farm Brothers worden iedere week vers gemaakt met drie soorten graan (spelt, haver, rogge) en zijn grotendeels volkoren. Ze worden gezoet met ongeraffineerde suikers zoals rijststroop en oerzoet, waardoor ze weinig zout en vet bevatten. Daarnaast bevatten de koekjes geen ei, palmolie of enige smaak- geur- en kleurstoffen.

Naaais: blusdekens die wel mooi zijn

Ken je die lelijke blusdekens, die alleen een functionele functie hebben? Die wil je liever niet in beeld hebben toch? Naaais deelt deze mening en ontwikkelde blusdekens die prima passen in je interieur.

Het zijn goedgekeurde, gecertificeerde blusdekens van Nederlandse bodem. Ze zijn gemaakt van glasvezeldoek en met name geschikt voor het blussen van kleine brandjes. Op de achterkant kun je de instructies vinden. Je kunt hem gemakkelijk ophangen, bijvoorbeeld in de keuken. Afmeting: 120 x 180 centimeter.

Difrax: A little help

Over Difrax hebben we al meerdere malen geschreven. Dit is omdat dit merk dichtbij ons staat en we er tot op de dag van vandaag nog steeds gebruik van maken. Onze jongste drinkt soms nog wel eens uit zijn kleine flesje, hoewel een gewone beker ook prima gaat tegenwoordig. We kregen in de goodiebag een nieuw flesje en een speentje (wat ik weggeef aan de eerstvolgende baby die zich aandient binnen onze vriendenkring).

Een fijne dag

Wat was het heerlijk om weer eens ‘een dagje weg te zijn’ en dan ook nog eens naar het door mij geliefde Amsterdam. Dank voor de organisatie Marguerita (en natuurlijk ook voor het leuke notitieboekje, altijd handig). Een volgende keer vaar ik graag weer eens mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.