Volgens mij heb ik weleens eerder verteld dat ik helaas vrij weinig opgeschreven/opgeplakt heb tijdens mijn zwangerschap. Achteraf is dit natuurlijk heel jammer! Voor de mama’s die nu in verwachting zijn is er wel weer iets ontzettends leuks op de markt gebracht: het OEI IK GROEI! negen maanden dagboek!

De mooiste negen maanden leg je helemaal vast in deze Limited Edition, super speciale en kunstzinnige agenda. Niet zo maar een, maar een waar je echt warm van wordt. 100% inspelend op de wensen van iedere zwangere vrouw! Eindelijk een dagboek met alle ruimte voor je eigen verhaal!

Wat een frisse uitstraling heeft dit boek zeg…je krijgt eigenlijk meteen zin om te gaan schrijven! Ik heb op dit moment niks om erin te schrijven, maar wellicht in de toekomst nog wel een keertje…je weet nooit! Het is een stevig boek evenals de bladen die erin zitten! Het valt dus zeker weten niet zomaar uit elkaar! Als je het zuinig bewaard ziet het er over een heleboel jaren waarschijnlijk nog steeds hetzelfde uit! Ik vind dit een perfect kraamcadeau en als je zelf op zoek bent naar een leuk dagboek om in te schrijven over je zwangerschap, dan raad ik je dit boek van OEI IK GROEI! zeker weten aan!

Creatie van de maand

Iedere maand maak jij een creatie van de maand die laat zien hoe deze maand was. Plak hier krantenkoppen die je uk als hij groot is laat zien wat er toen (nu dus) in het nieuws is, en denk ook aan kassabonnetjes van de babyaankopen, stukjes van het behang dat je overweegt voor de babykamer, briefjes die je kreeg, entreebewijzen babybeurs etc etc. Hoe creatiever en gekker, hoe leuker!

Echo’s en meer
Ruimtes om je mooiste herinneringen in beeld vast te leggen. Je krijgt tenslotte regelmatig zo’n mooie foto van jouw kleintje. Leuk om in te plakken en later nog eens naar te kijken toch?!

Negen maanden make-over

Alle verbouwings-, opknap- en freubel- kamerplannen leg je vast in de ‘er voor & er na” metamorfose. Ook vind je in dit negen maanden make-over gedeelte ruimtes om jouw metamorfoses vast te leggen.

Humeurenschema

Dit boek is zo gemaakt dat je het later perfect kunt geven aan je, tegen die tijd, grote kind. Kortom: niet al te veel details over de minder charmante zaken waar je kind gewoon niks over wil horen (geloof ons, kinderen hebben geen behoefte aan de te intieme details van ‘down under’). Natuurlijk is er wel ruimte om met een grap aan te geven dat niet alles even makkelijk was. Zo ook je buien… aangezien je uk de tien sprongen maakt volgens het welbekende Oei, ik groei! humeuren-schema, hebben we er ook een voor jou gemaakt. Jij plakt stickers in het schema die laten zien hoe jij je voelt. Heb je een zonnige week of stormt en regent je bui?

Van belangrijke momenten tot wekelijkse Blog

Het boek geeft je genoeg ruimte om alles op te schrijven en om er van alles in te plakken. Van de belangrijke momenten, zoals ‘de ontdekking van jou’ die over het doen van de zwangerschapstest gaat, tot het bijhouden van de ‘reguliere’ weken. We vragen je iedere week een aantal vaste vragen te beantwoorden en je hebt iedere wek een volle pagina de ruimte voor een B.log. En wattes? Een blog over je baby in Log-boek vorm. Een moderne blog op een ouderwetse manier. Een B.log. Waarbij de B natuurlijk voor je Baby staat! Om de weken wat spannender te maken vindt je hier of een mijlpaal van de week of een uitdagende of humoristische meerkeuze vraag.

Gay of alleenstaand?

Iedereen wil een mooi dagboek bijhouden, maar door ons taalgebruik is het toch meestal op mama & papa gericht. Een boek schrijven zonder deze termen kan gewoon niet. Maar wat wel kan…. Is scheuren en plakken! Ben je alleenstaand? Scheur gewoon de pagina’s over de papa’s er uit. Is je partner een mede-moeder, dan plak je gewoon de stickers met mama of moeder over de woorden papa en vader. Happy parenting voor iedereen!

Stickers en bewaarmapje

Om het dagboek nog leuker te maken (kan dat nog? Ja…dat kan) hebben we er stickers bijgedaan die de bijzondere mijlpalen voor jou aangeven. Plak ze in de week waarin jij die mijpaal meemaakt! Eerste keer dat je broek niet meer dicht kan, eerste keer dat je je baby voelt… Alle bijzondere bewaarpapieren (leuke kaartjes, afspraken kaart verloskundige etc) stop je in het bewaarmapje dat achterin het boek zit. Zo heb je na negen maanden schrijven en creatief doen het allermooiste en aller compleetste herinnering boek ooit!

Meer informatie vind je hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.