Graag deel ik hierbij twee nieuwe boeken met jullie: Dag, Kikker… dag baby! en De wereld van Kikker. De veilige wereld van Kikker en zijn vriendjes, nu voor de allerjongsten in een gloednieuwe stijl. Met simpele lijnen en trendy kleuren.

Dag, Kikker… dag baby!

In het stevige kartonboek Dag, Kikker… dag baby! kun je met je baby samen lezen, kijken en ontdekken. Extra leuk: aan het eind van het boek zit een spiegeltje.

Maak kennis met Kikker en zijn vriendjes.
Dag Beertje. Dag Eend, dag Haas, dag Rat en dag Varkentje!
Allemaal lachen ze vrolijk.
Naar wie?
Kijk maar in het spiegeltje…
DAG BABY!

Dag, Kikker… dag baby! | Max Velthuijs | ISBN 978 90 258 8103 0 | € 8,99 | Verschenen: 31 maart 2021

De wereld van Kikker

De wereld van Kikker is een prachtig groot uitklapboek met stans over Kikker en zijn vriendjes, speciaal babyboek voor de allerkleinsten. Leuk om helemaal uit te klappen en neer te zetten in de babykamer.

Dag zon. Dag vogel. Dag Kikker!
Volg met je baby een dag uit het leven van Kikker en zijn vriendjes.
’s Avonds geeft Kikker Beertje zijn hapje en Haas leest voor.
Oogjes dicht… slaap lekker!

De wereld van Kikker | Max Velthuijs | ISBN 978 90 258 8102 3 | € 12,99 | Verschenen: 31 maart 2021

101 gedachten over “Kikkerboeken voor de allerkleinsten, in een gloednieuwe stijl!

 1. Wat leuk! Ik doe heel graag mee voor mijn dochtertje. Sinds ze in een peuterbedje slaapt vindt ze het erg leuk om iedere avond samen een boekje te kijken. Nieuwe boekjes zal ze erg leuk vinden.

 2. Wow deze boekjes zijn zo mooi! Ik doe heel graag mee voor ons zoontje van 3 maand. Hij hou er heel veel van als qij voor hem voorlezen. Hij lacht dan altijd heel breed 😃

 3. Ik doe graag mee voor mijn zoontje en de aankomende baby. Je kan geen boekjes genoeg hebben, samen lezen Vind ik genietmomentjes!

 4. Wat een leuke boekjes! Ik maak graag kans , een lieve vriendin van mij is vorig jaar bevallen van een meisje en deze boekjes zal ze erg leuk vinden.

 5. Ik doe graag mee voor mijn kleine neefje Kinan, die nu bijna 11 maanden is en het erg leuk vindt om samen een leuk boekje te bekijken, deze boekjes zullen vast in de smaak valllen.

 6. Dit blijven zulke leuke en grappige boeken, zelfs leuk voor iedereen! Onze dochter is helemaal weg van de Nijntje en Kikker boeken, dus die zouden we hier heel erg blij mee maken!! 🙂

 7. Met deze boekjes maak ik een klein kindje heel erg bij!
  De kleindochter van mijn vriendin, ze is nu 2 jaar.
  Ik volg bloglovin en loot graag mee.

 8. ik doe graag mee voor ons dochtertje die volgende maand 1 jaar word en er in November een broertje of zusje bij krijgt!

 9. Kikker is leuk! Er staan hier in huis wel een aantal Kikkerboeken. Ik doe nu graag mee voor mijn lieve kleine nichtje!

  1. Ohh wat leuk! ik doe heel graag mee voor onze kleine uk die in juli geboren zal worden. Ik ben baby-uitzet aan het verzamelen maar aan boekjes ontbreekt het nog. Het lijkt me super leuk om deze eerste boekjes voor hem of haar te mogen winnen! ik ga heel hard duimen en ik denk die kleine in mijn buik ook! 😉

 10. Oei wat leuk! Ik doe graag mee, een voor mn neefje en een voor mn nichtje. En uiteraard mogen ze ze beide delen 😉

  1. Als klein kind heb ik heel wat boekjes van Kikker versleten. Wat zou het leuk zijn als ik mijn zoontje Sepp nu met de avonturen van Kikker kennis kan laten maken.

 11. Heel graag voor de 2 dochtertjes van mijn collega. Ze zijn allebei bijna jarig, waarbij de een 1 jaar wordt, de ander 3 jaar.

 12. Ik doe mee voor ons dochtertje Eden, zij leest nu samen met ons elke avond kikker, pannenkoeken! Nieuwe kikker meer dan welkom ☺️

 13. Ah, super schattig! Ik doe graag mee voor mijn schoonzus en broertje, die verwachten in oktober hun 3e kleintje <3.

 14. Ik maak graag kans voor mijn pasgeboren neefje. Mijn eigen tweeling is gek op Kikker en ik denk dat kleine Wessel het net zo op prijs zal stellen.

 15. Ik doe mee voor mijn kleine nichtje. Ze viert 3 mei haar eerste verjaardag en dit is toch een geweldig leuk en schattig cadeau?!

 16. Ik zou dit graag willen winnen en aan mijn neefje of nichtje geven die binnenkort geboren zal worden!
  Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met voorlezen

 17. Met dit leuke Kikkerboek
  hoef ik niet meer naar een geschikt verjaardagscadeau voor mijn nichtje op zoek.
  Zij is gek op de verhalen van Kikker en op (voor)lezen
  dus hier zal zij blij mee wezen!

 18. Graag loot ik mee voor onze kinderen en de kinderen die ik oppas! Wat een reuze leuk boekje en eens wat anders dan anders.

 19. Oh heel graag! Ik heb een Kikker-fan hier in huis en een echte boekenwurm. Dit zou dus echt een mega leuk cadeautje zijn voor ons zoontje <3
  Ik duim heeeeeel hard!

 20. Wat een leuke boekjes! Ik doe mee voor mijn dochter Julia, die nu 1 week oud is. Maar je bent nooit te jong om te lezen, of voorgelezen te worden. In dit geval door haar grote zus die dat erg leuk vindt!

 21. Zo fijn, de boekjes van Max Velthuijs. Ik doe graag mee voor Kleine Stijn, wat zal hij de plaatjes mooi vinden !! En voorlezen is altijd gezellig.

 22. Ik doe mee voor mijn neefjes en nichtjes, gezellig voorlezen als ze komen logeren! Kikker was bij mijn eigen kinderen al favoriet, dat zal bij hen niet anders zijn.

 23. Super voor mijn zus haar eerste kindje!! Samen lezen en boekjes bekijken is altijd een mooi verstild moment. Maak graag kans om haar te verrassen, dus ik doe mee 😀

 24. Superleuke actie 🤩 ik maak heel graag kans voor mijn neefje Vic. Hij wordt heel graag voorgelezen. Zou hij super vinden zo’n nieuw boekje.

 25. Van kikker wordt elk kind blij en vrolijk. Ik doe mee met deze leuke winactie voor mijn neefje Ruben die in mei jarig is.

 26. Heel graag, superleuke boekjes van Kikker. Voor mijn zoontje van bijna 4 maanden. Kan ik hem leuke verhaaltjes voorlezen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.