Naast het kasteel van de koningdat speciaal voor de Kinderboekenweek is gemaakt, zijn er nog twee feestelijke nijntje-titels verschenen: een groot, dik flapjesboek en een kleurrijk kartonboek met stansvormen.

het grote nijntje flapjesboek

In dit stevige kartonboek met meer dan 40 flapjes vind je alle onderwerpen die dreumesen en peuters bezighouden. Je ziet wat nijntje op school doet en wat haar favoriete speelgoed is. Ontdek wat ze samen met nina in de tuin ziet, hoe ze zich voorbereid op het slapengaan en hoe nijntje haar verjaardag samen met haar vriendjes viert. Wat hoort er allemaal bij een verjaardagsfeest? Kijk maar achter de flapjes.

Een dik boek om lekker lang in te bladeren, kijken, benoemen en ontdekken.

het grote nijntje flapjesboek
ISBN 978-90-5647-853-7
16,50 euro

Meer informatie vind je hier.

nijntje kijkt

Woordjes leren wordt extra leuk met dit kleurrijke boek vol stansvormen. Kan je de dingen die nijntje om zich heen ziet benoemen of aanwijzen? Elke spread heeft een eigen thema, zoals in huis, buiten en dieren.

Op alle pagina’s in het boek zijn de illustraties uitgesneden in verschillende vormen en groottes, om de motoriek te stimuleren.

Nijntje kijkt is per direct verkrijgbaar in de boekhandel en online.

nijntje kijkt
ISBN 978-90-5647-860-5
9,95 euro

Meer informatie vind je hier.

96 thoughts on “Nieuwe feestelijke nijntje-boeken!

 1. Graag doen we mee voor Yael en Romee, tweelingzusjes die dol zijn op konijntjes en Nijntje ! Gezellig samen in het flapjesboek kijken !!

 2. Voor mijn schat van mijn zoontje Lucas 3 maandjes oud we kunnen niet vroeg beginnen met boekjes lezen en dan met dit boek beginnen.

 3. Wat een onwijs leuke prijs! Ik doe mee voor mijn dochtertje Isa die altijd erg nieuwsgierig is en dus dol zal zijn op de flapjes!!!

 4. Wat is dit een super leuk boek van Nijntje, ik zou er maar wat graag mijn kleinzoon Bjorn mee willen verrassen. Hij vind de verhaaltjes van Nijntje geweldig en helemaal om eruit voor gelezen te worden !!

  1. Ja ik doe graag mee voor mijn zoontje van 1,5 jaar. Hij is dol op boekjes! Een boekje met een verhaaltje duurt vaak net iets te lang. Dan worden de bladzijden snel omgeslagen;) Een flapjes boek is nog aantrekkelijker voor deze lieve dreumes.

 5. Graag wil ik mijn nichtje hiermee verrassen. Ze is op het moment veel woordjes aan het oefenen en Nijntje kan haar daar goed bij helpen. Ze is de grootste fan van Nijntje!

 6. Super leuk voor ons zoontje! Hij heeft pas sinds kort interesse in boekjes lezen samen met mama. Gelukkig maar, want hij heeft een taalachterstand en zo kunnen we de ontwikkeling van zijn woordenschat stimuleren. Vooral flapjesboeken en boekjes met geluiden zijn favoriet. Wij maken dus graag kans!

 7. Voor Job, ons buurjongetje die prematuur geboren is midden in de Coronatijd. Na een moeilijke start gaat het nu gelukkig goed met hem. Helaas hebben hij en zijn ouders nog niet veel kraambezoek en amper cadeautjes gehad. Nijntje zou zeer welkom zijn!

 8. Graag doe ik mee voor mijn zoontje Valentijn. Al zijn knuffels zijn van Nijntje, maar ook zijn boxmobiel. Inmiddels is dat erg interessant en kijkt hij er continu naar 😍

 9. ik doe mee voor mijn kleindochter van 6 maanden, zij is nu al gek op boekjes voorgelezen worden, wordt ze helemaal enthousiast van!

 10. Ik zou dit Nijntje boek dolgraag willen winnen voor mijn kleindochter Imke. Ze vindt boekjes kijken geweldig!

  1. Leuk!

   Ik doe mee voor mijn vriendinnetje Lieke. Ze is helemaal weg van Nijntje (en konijnen). Sinds kort heeft ze twee konijntjes, die Nijn en Nina moesten gaan heten.

 11. Ik doe graag mee voor mijn dochter Tess van 1.5 jaar. Ze is dol op Nijntje en boeken, dus zou een geweldig cadeau zijn!

 12. Als ik mijn kleindochters ergens blij mee kan maken zijn het wel Nijntje boekjes. En oma vindt ze zelf ook heeel leuk! 😉
  Ik doe graag mee!

 13. Mijn nichtje is al net zo’n fan van Nijntje als mijn dochter. Mijn dochter wordt er nu helaas toch iets te groot voor. Daarom verras ik graag mijn lieve nichtje er mee.

 14. Ik doe heel graag mee voor mijn jongste kleinkind.
  Zij is een groot nijntje fan.
  Hoop haar blij te mogen maken met dit leuke “het grote nijntje flapjesboek”.
  Ik volg Bloglovin en loot graag mee voor haar.

 15. Wat leuk! Voor mijn jongste kleinzoon van 2 jaar! Hij is dol op flapjesboeken! Samen kijken wat er onder een flapje zit is samen genieten! Graag!

 16. Ik loot heel graag mee voor Hugo en wat zal hij genieten van deze prachtige tekeningen en we bedenken er weer allerlei avonturen bij!

 17. Ik doe graag mee voor mijn dochtertje. Ze vindt Nijntje erg leuk en dit flapjesboek zal vast een groot succes zijn!

 18. Ik doe heel graag mee voor mijn zoontje Tygo die het prachtig vind om door boekjes te bladeren. Zeker als ze flapjes hebben. Hij loopt een beetje achter in zijn taal, dus ik vind het dan weer fijn dat de boekjes van Nijntje lekker duidelijke plaatjes hebben zodat we woordjes kunnen oefenen tussen het bladeren door.

 19. Samen met mijn dochter de wereld ontdekken. Dat begint met de boeken van Nijntje. Maar echt ontdekken doe je met het flapjes boek. Hopelijk kan ik binnenkort van mijn dochter een avonturier maken, zodat we samen kijken ontdekken wat er achter elk flapje zit!

 20. Mijn dochtertje is dol op Nijntje!! De pluche knuffel van dit leuke konijn is altijd en overal bij. Zelfs gaat ze mee in bad 🙂 Weet zeker dat haar hele gezichtje zou oplichten van dit leuke boekje! Dus ik maak graag kans. Samen lezen, plaatjes bewonderen zou fantastisch zijn.

 21. Super leuk voor mijn kleinkinderen. Ben ervan overtuigt dat ze er veel plezier aan zullen beleven door hun creativiteit en fantasie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.