vijf1Wat zijn we toch dol op de producten van Pauline Oud! Al eerder schreven wij verschillende recensies (deze kun je hier terug lezen). We ontvingen het “mijn 5 jaren Mama dagboek”. Dat je leven helemaal anders wordt, als je eenmaal moeder bent, dat is een feit. En dat je veel mee maakt met je kindje(s) ook…maar alles onthouden, dat is niet altijd even makkelijk.

In “mijn 5 jaren Mama dagboek” beantwoord je een jaar lang, elke dag een van de 365 vragen. Na een jaar kom je weer bij de eerste vraag uit. Je vult dan in het vakje onder je eerste antwoord, je nieuwe antwoord in, Na vijf jaar zie je hoe je antwoorden op dezelfde vraag veranderen! Ben je nog steeds dezelfde moeder? In hoeverre zijn je gevoelens en je aanpak in vijf jaar tijd veranderd? Erg leuk om dit achteraf allemaal door te lezen en er dingen van te leren.

De vormgeving van dit fascinerende dagboek is zoals wij dat noemen “typisch Pauline”. De illustraties zijn kleurrijk, maar niet te druk. Het is niet een heel erg groot boek, dus je kunt het makkelijk opbergen. Wel is het de bedoeling dat je je antwoorden kort en bondig houdt, dus geen hele verhalen gaat opschrijven. Daar is niet genoeg ruimte voor namelijk.

Ik ga met dit boek aan de slag, zodra mijn kleine jongen geboren is. Ik heb namelijk voor de oudste al een ander boek dat ik al jaren braaf invul.

[bol_product_links block_id=”bol_567128e09dac7_selected-products” products=”9200000046234120″ name=”vijf” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

WINNEN!
Wij mogen 1x het vijf jaren Mama dagboek weggeven. Laat hieronder een reactie achter voorzien van je voor- en achternaam + een geldig mailadres! Deze actie is inmiddels afgelopen!

21 gedachten over “Mijn 5 jaren Mama dagboek – Pauline Oud

  1. Wow, wat een leuk boek. Zelf kreeg ik van een vriendin het kraambezoekboek van Pauline Oud. Superleuk met mooie illustraties. Nu is mijn beste vriendin zwanger en in maart uitgerekend. Ze is 2 januari, een perfect verjaardagscadeau!

  2. Super leuk! Ik word voor het eerst mama in maart van ons zoontje! Lijkt me heel leuk om in dit boekje alles bij te kunnen houden en terug te lezen…. Leuk ook voor de kleine als hij groter is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.