proud1De sieradenlijn van Proud MaMa® bestaat uit stylish vormgegeven kettingen met een symbolische betekenis. Proud MaMa® is tijdloos en heeft een luxe, trendy uitstraling. Alle sieraden zijn voorzien van een symbolisch Proud MaMa® logo. Zo laat je zien dat je een  hippe én trotse mama bent.

Tijdens mijn vorige zwangerschap kocht ik een zwangerschapsketting bij de wereldwinkel. Deze was donkerblauw en beschilderd met een zonnebloem. Ik merkte dat mijn zoon toen al reageerde op het “tingeltje” dat het balletje maakte als de ketting bewoog.

proud2Niet zo gek dus, dat ik graag voor de zwangerschap van zoon nummer 2, ook zo’n ketting wilde aanschaffen. Omdat ik inmiddels wat ouder ben dan tijdens mijn eerste zwangerschap, ging ik op zoek naar een zwangerschapsketting met iets meet klasse, iets meer stijl. Ik kwam terecht bij Proud Mama® en keek mijn ogen uit. Wat is het moeilijk om een keuze te maken uit zoveel leuks en moois!

Oude Mexicaanse traditie
Volgens een oude Mexicaanse traditie brengt een babybel de moeder en het ongeboren kindje geluk, gezondheid en voorspoed. Bovendien zou het magische en rustgevende geluid van het belletje bijdragen aan een ontspannen zwangerschap. Een sieraad met een bijzondere boodschap: een ideaal cadeau voor een vriendin in blijde verwachting of een kersverse mama. Geïnspireerd door de Mexicaanse overlevering ontwierp de Nederlandse Rowena Visser-van Nistelrooij voor haar merk Proud MaMa® een unieke collectie babybel-kettingen.

Nieuwste trend: roze goldproud2
Sieraden in warm roze gold zijn niet meer weg te denken uit het modebeeld. Proud MaMa speelt slim in op deze trend met een aanvulling op de basic collectie in deze modieuze kleur. De nieuwste collectie is verkrijgbaar in vijf verschillende versies: rond, als hart, met babyvoetjes, met hartjes en met sterretjes. Net als de rest van de basic collectie bestaat de ketting verder uit een crème koord, een glaskraal waarin bladgoud is verwerkt en natuurlijk het bekende belletje.

Proud Mama® heeft een zeer uitgebreide collectie, waar voor iedere trotse mama iets moois tussen zit! Je kunt naast een mooie babybel-ketting (ik koos voor deze) ook nog kiezen voor bijvoorbeeld een MaMa Coin of een Initials armband.

Kijk voor inspiratie in de online catalogus of raadpleeg voor verkoopadressen de website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.