Er zijn weer een aantal leerzame en interactieve boeken voor de allerkleinsten verschenen (of ze staan binnenkort op de planning). Het is van groot belang om samen met je kindje te lezen. Op deze manier stimuleer je de spraak- en taalontwikkeling en dat is natuurlijk altijd goed.

Zoek en voel: Waar is Ella de uil? 

Waar heeft Ella de uil zich telkens verstopt? Aan de peuter om het uit te zoeken. Niet alleen door goed te kijken, maar vooral ook door goed te voelen. Voelen ze een zacht stofje? Dan hebben ze Ella gevonden. Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. Meer informatie vind je hier.

 

Mijn eerste memoboek: voertuigen

Zoek en vind de voertuigen op de platen! In dit kleurrijke boek kan het kind naar hartenlust op zoek gaan naar de verschillende voertuigen. Spelenderwijs zal hij/zij leren hoe ze heten en wat ze kunnen! Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. Meer informatie vind je hier.

 

De seizoenen: draai – zoek – vind

Een origineel, interactief zoek-en-vind-boek over de seizoenen! Een speelboek dat het observatie en concentratievermogen van kinderen stimuleert: Draai aan de wielen en kies de plaatjes die je in de grote tekening kunt terugvinden. Draai nog eens en zoek opnieuw! Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. Meer informatie vind je hier.

 

Op de boerderij magneetboek

Welkom op de kinderboerderij! In dit magneetboek breng je een bezoekje aan het erf, de velden, de stallen en de moestuin. Reed je al ooit met een tractor? Ontdek al spelend het leven op de boerderij. Met 45 magneetjes om overal te kleven. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Meer informatie vind je hier.

Volg je mij? Reis rond de wereld

Met dit inventieve boek banen ook de kleinsten zich een weg door doolhoven. Met hun vinger kunnen ze de paadjes in het boek volgen om Vos en zijn dierenvriendjes door de doolhoven te leiden. Van Amerika over Afrika tot Azië en Europa: op alle kijkplaten zijn er nog veel andere dieren en verrassingen te ontdekken. De vraagjes maken er bovendien een interactief boek van. En aan het einde van elk doolhof is er een kijkgaatje om meteen het volgende avontuur te starten! Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Meer informatie vind je hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.