Vue Cinemas organiseert regelmatig Mini Mornings op zondagochtend. Tijdens deze ochtenden kunnen de allerkleinsten kennis maken met de bioscoop. Tijdens de film zijn de lichten gedimd, het geluid staat zachter en na afloop van de film krijgen de kids een filmdiploma mee naar huis.

Eerste keer naar de film

Onze jongste ging afgelopen zondag voor het eerst naar de bioscoop. Van tevoren hadden we hem wel gezegd waar we heen zouden gaan, maar of het ook daadwerkelijk doorgedrongen is toen, weten we niet zeker. Dit komt mede omdat hij eigenlijk nog niet echt praat, ondanks zijn drie jaar. Hoe dan ook, hij stapte vol enthousiasme de bioscoop binnen, waar we bij de balie onze tickets konden ophalen. Daarna was het tijd voor een drankje, wat we hebben gehaald bij de counter. Meneertje kreeg een appelsap, wij een frisje…en we konden op weg naar de bioscoopzaal waar de film zou draaien. Eventjes onderweg een zitverhoger meegepakt, zodat meneertje alles wel goed zou kunnen zien. We zaten bijna bovenaan en dan ook nog eens in het midden: perfecte plek dus! De reclame voordat de film begon vond ik persoonlijk wat lang duren (wel hadden ze het geluid ervan uitstaan). Toen de film eenmaal begon heeft hij 15 minuten stil zitten kijken en zat hij zo nu en dan ook mee te lachen. Daarna was het tijd om rondjes te gaan lopen door de zaal en zo af en toe eventjes buurten bij ons. Grappig detail; bijna alle kinderen deden het op deze manier. Er heerste een hele ongedwongen sfeer, waarbij ieder kind zichzelf kon zijn. De één riep om zijn moeder, de ander liet een hele bak popcorn vallen op de trap en weer een ander zat vast tussen twee stoelen met haar been. Muisstil zitten was er niet bij….heerlijk kinds dus! Wij (en vooral de kleine jongen) hebben ons prima vermaakt en gaan zeker vaker naar deze Mini Mornings!

Over de film

Masha en de Beer keren, na het succes van deel 1, terug naar de bioscoop! In deze film beleven Masha (een ondeugend meisje dat niet stil kan zitten) en de vriendelijke Beer enkele leuke, grappige en vermakelijke nieuwe avonturen op het grote doek. Ook haar andere vriendjes Panda, Pinguïn, Rosie het varken en Tijger zijn weer van de partij. Van logeerpartijtjes tot een potje ijshockey en van apenstreken tot zeemeerminnen, met Masha en de Beer is het altijd een dolle boel! Het perfecte uitje voor de allerkleinsten die dagelijks genieten van de populaire familieserie op Zapp!

Meer informatie over de Vue Mini Mornings vind je hier

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.