Voor een geslaagd afspraakje moet je met z’n tweeën zijn (op z’n minst). Je spreekt een plek af, een dag en een tijd: ‘s middags bijvoorbeeld, om twaalf uur precies. Als de twee die het betreft op de juiste tijd op de overeengekomen plek, dag en tijd aanwezig zijn, ja dan is er een grote kans dat het afspraakje een succes wordt! Eigenlijk heel eenvoudig allemaal.

Terwijl je door het boek bladert, creëer je telkens een nieuwe scène. De personages komen letterlijk en figuurlijk los van het papier. Een schatkistje, opgebouwd uit honderden gedetailleerde uitsnijdingen die je in 3D door de wereld van Jacominus voeren. Kleine dingen, grote momenten, vreugde, verdriet, twijfels, beproevingen… De held van dit boek is niet de sterkste of de grootste. Maar voor een klein konijn heeft hij een prachtige en ongelooflijke naam. In vertaling van Edward van de Vendel.

Meer informatie vind je hier.

Bekijk hier een sneak peek van Middag (Franse editie)

Over Rébecca Dautremer

Rébecca Dautremer is een van de bekendste Franse illustratrices. Ze ontwikkelde met o.a. Ik val op jou en Het grote boek van vergeten prinsessen een stijl die talrijke jonge illustratoren inspireerde. Ze doet meer dan beelden maken bij een tekst. Ze creëert het verhaal.

Algemene informatie

Rébecca Dautremer – Middag. In vertaling van Edward van de Vendel.
Verschenen bij uitgeverij Davidsfonds Infodok.
ISBN 978 90 0226 898 4  |  Hardcover met lasercuts  |  212 pag.  |  € 39,99

One thought on “Rébecca Dautremer – Middag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.