bedanktLaat ik eerlijk zijn, ik ontvang ontzettend veel post voor KiDDoWz, maar kaartjes….kaartjes helaas nog maar zelden. Eigenlijk is dat jammer, want ik heb speciaal voor dat soort dingen, een groot hart in het toilet hangen! Jullie raden het al; de kerstkaarten van afgelopen december hangen er nog, want dat vind ik gewoon een stuk gezelliger dan zo’n leeg hart. 

Auteur én illustrator Sandra Isaksson moet exact hetzelfde gedacht hebben! Wat is het toch jammer dat eigenlijk (bijna) alles digitaal gaat tegenwoordig. Ouderwets een kaartje sturen is er niet meer bij. Terwijl dat vaak zo’n fijn gevoel geeft bij de ontvanger!

Sandra ontwierp het boekje “Bedankt sorry hoera!“. Hierin zitten 32 kaarten om te versturen, op te hangen, of in te lijsten. Het zijn allemaal verschillende kaarten en ook nog eens voor verschillende gelegenheden. Vet handig!

wpid-20150410_194700.jpgEen kaartje versturen (in plaats van dat ophangen of inlijsten) is natuurlijk het aller-allerleukste! Laatst heb ik nog iets naar een mede-blogger opgestuurd, kaartje erbij…ze vond het helemaal leuk!

Het kleurrijke en gezellige ontwerp, maakt dat de kaarten eigenlijk naar iedereen te versturen zijn. Of het nou je neefje van 3, je oma van 95, je beste vriend van 25 of de tante van je vriend/vriendin is, deze kaarten vallen sowieso in de smaak!

Check hier het inkijkexemplaar!

Bestellen? Dat kan hier! Ik lig alvast voor de brievenbus te wachten op een gigantische postzak vol met kaarten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.