belle1Belle & Boo zijn de prachtige figuurtjes van illustrator Mandy Sutcliffe. Belle is een klein meisje met een bobline-kapsel, heeft af en toe een schaafwond op haar knie en is altijd nieuwsgierig. Haar huisdier Boo, een springerig bruin konijntje, is haar beste vriendje met wie ze altijd al haar geheimen deelt. Samen met andere figuren bevolken Belle en Boo een prachtige, nostalgische wereld waar ze hun dagen doorbrengen met spelen in een piratenboomhuis, de wolken voorbij zien drijven vanuit hun heteluchtballon of rondjes maken in draaimolens.

Het is bijna Kerstmis en Belle en Boo zijn druk bezig met de voorbereidingen. Het is tijd om de boom te versieren, kerstversieringen op te hangen en koekjes te bakken. Dit wordt het vrolijkste kerstfeest ooit!

Belle & Boo genieten van een ijskoude, maar stralende dag in de tuin. Het is ook best een speciale dag, want vandaag gaan ze zich voorbereiden op Kerstmis. Ze versieren een kerstboom, versieren kaarten, hangen papieren slingers op en knippen lange rijen met engeltjes. Zelfs Boo krijgt een paar papieren vleugels, zodat hij een kerstengel-konijn is. Daarnaast bakken ze ook nog heerlijke kerstcakejes en stervormige koekjes. Dit wordt het vrolijkste kerstfeest ooit!

De illustraties zijn werkelijk prachtig. De schattige hoofdpersonen komen helemaal tot hun recht. Een boek dat je echt in huis moet hebben, voor de komende kerstdagen! Mijn zoon neemt het boek in ieder geval volgende week mee naar school!

Je kunt Belle & Boo en het vrolijke kerstfeest , uitgegeven door De Vier Windstrekenhier bestellen!

belle2WINNEN!
Wij mogen 1 exemplaar van dit mooie boek weggeven + een hele schattige lunchbox!
Laat hieronder een reactie achter voorzien van je voor- en achternaam.

Deze actie is inmiddels afgelopen!

Auteur Gillian Shields
Illustrator Mandy Sutcliffe
Soort Met illustraties
Taal Nederlands
Vertaald door Eline Markus
Afmetingen 9x246x245 mm
Gewicht 397,00 gram
Geschikt voor 2 – 5 jaar
Druk 1
ISBN10 905116355X
ISBN13 9789051163551
(Visited 117 times, 1 visits today)

59 thoughts on “Recensie: Belle & Boo en het vrolijke kerstfeest

 1. Ooohhh geweldig!! Ik vind voorlezen echt zoooo leuk! Onze bink Alessio is nu 11 maanden en begint al te lachen als ik een boekje van de plank haal. Hij wordt er lekker rustig van als ik voorlees… Dit boek lijkt me ook super om te lezen met hem!
  Mijn naam: Shirley Scatigna

 2. Het voorlezen van boeken aan mijn kinderen is iets wat ik het liefste doe. Mijn moeder las mij ook altijd voor en daar heb ik super leuke herinneringen aan.

  Kom maar op met dit boekje, ik ben erg benieuwd naar de illustraties!

 3. Geweldig en zo leuk dat mijn kleindochter ook een konijntje heet dat BOO heet!
  Vertederend en bijzonder!
  dank jullie wel en een fijne kersttijd!

 4. Wij hebben 4 kinderen, en voorlezen is voor ons net zo belangrijk als gezonde voeding en beweging. Voorlezen is voeding voor de geest, maakt en houdt kinderen creatief. Wij zijn erg dol op. Zelfs de jongste van 4 maanden oud zit er in de avond al bij in zijn wippertje. Wij houden van rijk geïllustreerde boeken, en deze zou prachtig in onze collectie passen en nog vele jaren in de adventstijd worden (voor)gelezen. Wij loten dus heel graag mee.

 5. Mijn dochter en ik houden ONTZETTEND veel van Kerstmis & dus zou ik heeeel graag dit leuke boekje voorlezen om nog meer in de Kerststemming te komen 😀

 6. Dit lijkt mij een mooi prijs om te winnen zodat ik mijn zoontje met zijn eerste kerstmis heerlijk voor kan lezen uit dit mooie boekje

 7. Met dit leuke boek
  hoef ik niet meer naar een geschikt verjaardagscadeau voor mijn nichtje op zoek.
  Zij is gek op (voor)lezen
  dus hier zal zij blij mee wezen!

 8. WAT LEUK VOOR MN DOCHTERTJE VAN HAAST 3 Jaar.Ze is gek op lezen(plaatjes kijken )Of er moet voorgelezen worden ook al is het voor de 100 Ste keer:-)Dus deze zal ik ook vaak moeten voorlezen.En ook leuk dat het over kerst gaat

 9. Wat een leuk boekje en lunchboxje.
  Wat zou mijn kleindochter blij zijn.
  Zie haar al stappen met haar mooie lunchboxje en het boekje onder haar arm op weg naar school.

 10. Lijkt me een mooi boek voor mijn zoontje! En ik zal het zeker in de kerstperiode gaan gebruiken voor de kinderen in mijn klas. Zo kunnen er veel kinderen van genieten!

 11. Te gek voor onder de kerstboom; gezellig lezen over Belle en Bo en na de vakantie de boterhammetjes mee naar school in dit mooie trommeltje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.