belle1Belle & Boo zijn de prachtige figuurtjes van illustrator Mandy Sutcliffe. Belle is een klein meisje met een bobline-kapsel, heeft af en toe een schaafwond op haar knie en is altijd nieuwsgierig. Haar huisdier Boo, een springerig bruin konijntje, is haar beste vriendje met wie ze altijd al haar geheimen deelt. Samen met andere figuren bevolken Belle en Boo een prachtige, nostalgische wereld waar ze hun dagen doorbrengen met spelen in een piratenboomhuis, de wolken voorbij zien drijven vanuit hun heteluchtballon of rondjes maken in draaimolens.

Het is bijna Kerstmis en Belle en Boo zijn druk bezig met de voorbereidingen. Het is tijd om de boom te versieren, kerstversieringen op te hangen en koekjes te bakken. Dit wordt het vrolijkste kerstfeest ooit!

Belle & Boo genieten van een ijskoude, maar stralende dag in de tuin. Het is ook best een speciale dag, want vandaag gaan ze zich voorbereiden op Kerstmis. Ze versieren een kerstboom, versieren kaarten, hangen papieren slingers op en knippen lange rijen met engeltjes. Zelfs Boo krijgt een paar papieren vleugels, zodat hij een kerstengel-konijn is. Daarnaast bakken ze ook nog heerlijke kerstcakejes en stervormige koekjes. Dit wordt het vrolijkste kerstfeest ooit!

De illustraties zijn werkelijk prachtig. De schattige hoofdpersonen komen helemaal tot hun recht. Een boek dat je echt in huis moet hebben, voor de komende kerstdagen! Mijn zoon neemt het boek in ieder geval volgende week mee naar school!

Je kunt Belle & Boo en het vrolijke kerstfeest , uitgegeven door De Vier Windstrekenhier bestellen!

belle2WINNEN!
Wij mogen 1 exemplaar van dit mooie boek weggeven + een hele schattige lunchbox!
Laat hieronder een reactie achter voorzien van je voor- en achternaam.

Deze actie is inmiddels afgelopen!

Auteur Gillian Shields
Illustrator Mandy Sutcliffe
Soort Met illustraties
Taal Nederlands
Vertaald door Eline Markus
Afmetingen 9x246x245 mm
Gewicht 397,00 gram
Geschikt voor 2 – 5 jaar
Druk 1
ISBN10 905116355X
ISBN13 9789051163551

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.