We zijn ermee begonnen om Kian voor te lezen. Zijn concentratie is natuurlijk niet altijd even groot, maar ik ben er van overtuigd dat hij vanzelf gaat begrijpen, dat het ontzettend leuk en leerzaam is om voorgelezen te worden. Wij ontvingen het karton-boekje “Milo ziet de wereld in zwart-wit”.

Milo is een kat en ziet de wereld in zwart-wit. Ook een pasgeboren baby ziet de wereld in zwart-wit. Hoe sterker het contrast, hoe beter ze het kunnen zien. Ga mee op stap in de zwart-witte wereld van Milo.

Milo gaat onder andere naar het bos, waar hij bloemen, vogels en nog veel meer tegenkomt. Verder ziet hij een trein, een kikker en eet hij een heerlijk broodje kaas.

De zwart-witte illustraties in dit boekje zijn ideaal voor pasgeboren baby’s, maar ook ontzettend leuk voor iets oudere kindjes, zoals Kian. Door naar de afbeeldingen te kijken, worden de hersenen en de visuele ontwikkeling van jouw kleintje gestimuleerd. Ook stimuleer je door voor te lezen de taalontwikkeling, wat ook niet geheel onbelangrijk is.

Ikzelf vind voorlezen altijd erg leuk. Het is echt eventjes een 1-op-1 momentje, wat ieder kind gewoon nodig heeft. Dit leuke boekje over Milo, is er eentje om spontaan verliefd op te worden. De afbeeldingen zijn ontzettend herkenbaar en schattig. Ik hou zelf heel erg van het monochrome thema, vandaar dat dit boekje geheel in mijn straatje past.

 Auteur: Rowena Blyth
 Taal: Nederlands
 Afmetingen: 16x150x149 mm
 Gewicht: 202,00 gram
 Verschijningsdatum: juni 2017
 Uitgeverij: Oogappel

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.