Nu Kian steeds groter wordt, ben ik alvast een beetje rond aan het kijken naar leuke en gezellige peuterkamers. Zijn grote broer had toen hij 2,5 jaar was een heuse Thomas de Trein kamer, maar als ik zo naar Kian zijn interesses kijk (en ja ik weet het, hij is pas 1,5 jaar) dan zou het zomaar kunnen dat het thema Paw Patrol wordt. Zo gauw dit op televisie is begint hij namelijk helemaal te stralen! En ook knuffelen met zijn Paw Patrol knuffel Chase is vaste prik.

Ik kwam tijdens mijn zoektocht terecht bij een enorm grote online meubelwinkel en werkelijk waar, ik heb mijn ogen uitgekeken…wat een keus! En ja, zelfs Paw Patrol is in grote hoedanigheid aanwezig. Ik heb een aantal favorieten die ik graag met jullie wil delen:

#1 Peuterbed
Bij Dante heb ik in het verleden ook eerst gekozen voor een peuterbed ipv een 1-persoonsbed. Ze zijn, in mijn ogen, echt nog te klein om in zo’n gigantisch bed te slapen. De geborgenheid van zo’n peuterbedje is iets wat de meeste kindjes gewoon nodig hebben, zeker als ze net uit het veilige ledikantje komen. Dit Paw Patrol peuterbed is laag, zodat het in- en uitstappen gemakkelijk gaat en door de verhoogde zijkanten wordt voorkomen dat je kindje uit bed valt. Het is bed is geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden tot 5 jaar.

#2 Opbergrek
In dit leuke opbergrek kun je al het speelgoed netjes opruimen. Meteen een goede oefening om je kleintje te leren dat hij/zij moet opruimen na een dagje spelen. Ook kun je de boekjes die ‘s avonds voorgelezen worden op een leuke manier uitstallen. Een georganiseerde kamer geeft een hoop rust en die rust is nodig, zeker in een slaapkamer!


#3 Activiteitentafel met papierrol
Hoe schattig is dit tafeltje?! Je kindje kan zelf aan dit tafeltje tekenen en kleuren. De papierrol zorgt ervoor dat er altijd voldoende papier in de buurt is. De afbeeldingen die op het papier staan zijn ontzettend leuk om in te kleuren. In het bakje kun je alle kleurtjes weer keurig opruimen. Lekker creatief bezig zijn is altijd goed!


#4 Dubbelzijdig schoolbord
Met dit dubbelzijdige schoolbord kan natuurlijk ook heel creatief worde omgegaan! Aan de ene kant zit een zwart krijtbord, aan de andere zijde vind je een wit magnetisch bord, waar je dus prima de tekeningen van jouw kleintje op kunt hangen. Onderaan zijn er ook nog 2 blauwe stoffen opbergmanden te vinden om krijtjes en bijvoorbeeld magneten in op te bergen.

 

#5 Speeltent
Dit is zeker weten 1 van mijn favorieten; de speeltent. Dante heeft in het verleden een speeltent met allerlei tunnels gehad en had daar altijd veel plezier van. Deze speeltent (van Paw Patrol uiteraard) past perfect in de kamer die ik voor ogen heb voor onze kleine Kian. De tent kan eenvoudig weer worden opgevouwen, zodat hij niet altijd in de weg staat. Heel veel speeluurtjes gegarandeerd!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.