Hieronder deel ik graag de nieuwe programmering van Zapp!

Smart&Dart
Slimmeriken en darttalenten bundelen hun krachten in Smart&Dart. In deze spannende, nieuwe kennisquiz met Buddy Vedder dienen de kandidaten niet alleen over goede algemene kennis te beschikken, maar moeten ze ook nog eens trefzeker zijn. Zowel de juiste antwoorden als de score op het grote dartbord leveren punten op.

Elke aflevering gaan twee kandidatenkoppels, met een denker en een darter, in de leeftijd tussen de 11 en 14 jaar de strijd met elkaar aan. Aan de denker de taak om pijlsnel te antwoorden en aan de darter om met 1 pijl een flink aantal punten te gooien. Het team dat na twaalf vragen de hoogste heeft, is door naar de finale. In die finale is de grote vraag hoe snel het lukt om van 180 naar 0 te gooien? Lukt het om op 0 of daaronder te komen dan gaat het team naar huis met een leuk geldbedrag. Zo niet, dan gaan de slimmerik en het darttalent met lege handen naar huis.

De kennisquiz speelt zich af in een virtuele studio met augmentend reality. Speciale technieken uit de gaming industrie zijn gebruikt waarmee Smart&Dart de eerste virtuele gaming show voor kinderen is.

Commentaar bij Smart&Dart wordt gegeven door Frank Vischschraper. Bekend als commentator bij de grote darttoernooien en verschillende tv-programma’s.

Smart&Dart is vanaf maandag 4 september, elke werkdag, te zien bij AVROTROS op NPO Zapp.

SpangaS
SpangaS is terug! Met spanning, liefde en twee nieuwe leerlingen. Vanaf maandag elke schooldag om 18.20 uur op Zapp.

Brugklas
Goed nieuws! Vanaf maandag 4 september kun je elke schooldag om 18.05 uur kijken naar nieuwe afleveringen van Brugklas.

Gek op jou!
Een nieuw seizoen met nieuwe verliefde kinderen! Wie krijgt er verkering? Vanaf 2 september elke week om 10.05 uur op Zapp.

Open Okido Podium
Heb jij een bijzonder talent? Geef je dan op voor het Open Okido Podium en misschien mag jij wel meedoen in dé grote show van Kinderen voor Kinderen!

Grizzy en de lemmingen
De lemmingen proberen de rust van Grizzy de beer te verstoren! Vanaf 4 september elke ma., di., do. en vr. om 14.45 uur nieuw op Zapp.

Hip voor Nop
Anne-Mar helpt vanaf woensdag 6 september om 17.35 uur elke week twee vriendinnen aan een nieuwe look!

Studio Snugger
Studio Snugger start met een gloednieuw seizoen. Check vanaf 3 september elke week om 8.25 uur hoe Snugger jij bent!

Junior Songfestival
Wie gaan er naar de finale van het Junior Songfestival? Kijk op zaterdag 2 en 9 september om 19.25 uur naar de halve finales!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.