Romi en Maaike, de enthousiaste beheerders van het populaire Instagramaccount “Vandaag niet thuis” hebben een schat aan geweldige plekken verzameld, verspreid door heel Nederland. Deze plekken maken zowel kinderen als volwassenen blij. Terwijl zij zich vermaken, kun jij genieten van een heerlijke kop koffie in de zon.

Over Vandaag niet thuis

Naast de talloze eetgelegenheden biedt dit boek ook verrassende activiteiten in de buitenlucht. Maak samen een wandeling over een blotevoetenpad, pluk een prachtig veldbloemenboeket, of knuffel met een schattige alpaca. Deze plekken bieden voldoende ruimte om samen de omgeving te verkennen en tegelijkertijd te genieten van een heerlijke kop koffie, een glas wijn of een smakelijke lunch. Dit boek is perfect voor die momenten waarop je denkt: vandaag blijf ik niet thuis.

  • 35 lievelingsplekken buitenhuis, met 175 tips er omheen;
  • Maaike en Romi zijn beide fotograaf, wat mooie authentieke beelden oplevert samen met hun kinderen op alle bezochte plekken in het boek;
  • Fotografie-tips om zelf je mooie momenten vast te leggen;
  • Interviews met 5 bekende (mom & dad) influencers: Willem van Sas (Insta Daddyhox), Annemarie Geerts (Insta Demammavan), Danique Hofwijk (Ouders van Nu), Saskia Weerstand, Rebecca Boektje.

Tekst & fotografie: Romi Tweebeeke & Maaike Schmitz |
isbn 978 94 9327 374 0 | Prijs € 22,50 | Formaat 167 x 220 mm | 208 pagina’s | Paperback met flappen | Inkijkexemplaar |

Uitgelichte afbeelding: Romi Tweebeeke & Maaike Schmitz
+ verder eigen beeld

32 gedachten over “Vandaag niet thuis: de leukste (speel)plekken in de natuur, met lekkere koffie!

  1. Onze favorite plek is speelboerderij de steenuil in Oirschot. Geweldige binnen en buitenspeeltuin in combinatie met het boeren leven en de dieren. Iedere dag activiteiten en een lekker terras erbij. Voelt als een dagje vakantie!

  2. De Oisterwijkse vennen en bossen. Leef je uit met OER bij het bezoekerscentrum, speel op de picknickplaats en wij ouders heerlijk genieten van een lekker kopje koffie.

  3. Speelboerderij De Koperen Ezel in Epe, echt geweldig voor de kinderen! Of een leuke wandeltocht in de mooie omgeving.

  4. In Hellevoetsluis zit een nieuw park met heel veel diverse dingen oa aparte midgetgolf, dinos, mammoeten, goudzoeken, waterpark, helikopters, tanks treintje. Voor ieder wat wils. Lijkt klein maar is super leuk voor jong en ouder 😉

  5. Leuk, ik zou het boek graag willen winnen om nieuwe inspiratie op te doen. Ik vond de Kasteeltuinen in Arcen erg mooi, en ook speelbos Hoogersmilde, dat is met dit weer heerlijk want veel schaduw en toch een beetje koeler in het bos.

  6. Quakjeswater in Brielle, heerlijk wandelen met een uitkijkpunt naar een broedeiland, maar ook Historyland in Hellevoetsluis is erg leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.