vr1Nieuw in de kletsserie van Gezinnig: Vriendenklets!, een bijzonder vriendenboek voor klein en groot. En ja, bij KiDDoWz houden we van bijzonder! En nu de kleine man in groep 3 zit, is het nog leuker om een vriendenboek bij te houden. Over niet al te lange tijd kan hij namelijk zelf lezen en schrijven!

In het Vriendenklets! boek kun je al jouw vriendjes en vriendinnetjes laten schrijven. Wie zijn ze? Waar houden ze van? Waar zijn ze goed in? Nog leuker…wat vinden ze bijzonder aan jou en wat vinden ze nou echt het allerleukste om samen met jou te doen? In dit boek schrijven ze dus niet alleen over zichzelf, maar ook over jou!

Er is een inhoudsopgave waar je de namen noteert van iedereen die in jouw vriendenboek gaat schrijven, een invulpagina voor de eigenaar van het boek en 34 dubbele pagina’s voor alle vrienden en vriendinnen. Elke spread bevat dezelfde inhoud: een mooie mix van aankruis- en open vragen, bedacht door Michal Janssen, de educatieve schrijfster die ook alle andere kletsboeken heeft geschreven.

vr2Bij ‘over mij’ is ruimte voor persoonlijke gegevens (foto, naam, geboortedatum, kleur ogen en haar), favoriete items (lekkerste eten, mooiste boek, leukste tekenfilmfiguur) en vragen als: naar welke winkel zou je gaan als je een minuut gratis mocht winkelen, en wat zou je in je winkelmandje doen? Bij ‘over jou’ kruist de invuller aan waar hij de eigenaar van het boek goed in vindt, waaronder kletsen, lachen, knuffelen, sporten, mopperen, luisteren, gamen en nadenken. Bij ‘over ons’ noteert de invuller drie dingen die hij graag samen doet en er is ruimte voor een tekening of een persoonlijke wens.

De lay-out is, zoals we gewend zijn van de Gezinnig boeken, vrolijk en kleurrijk! Verder is het boekje overzichtelijk en niet alledaags…zoals boven al geschreven: bijzonder!

Bestellen kan hier!

Harde kaft, full color, 72 pagina’s (22,5 x 22,5 cm).

Een gedachte over “Vriendenklets! van Gezinnig

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.