SAMSUNG CAMERA PICTURESHet 64 pagina’s tellend boek zorgt weer voor uren leesplezier. In totaal staan er zes verhaaltjes in het boek: – Sterrenvangers, Woezel is ziek, Waar is Molletjes?, Circus Woepie, Pip wil alleen zijn en het partijtje van Buurpoes. Allen stuk voor stuk heerlijke weglezers of moet ik zeggen voorlezers?!? De pagina’s zijn verrijkt door prachtige illustraties. Doordat er veel te zien is kan er ook “voorgelezen” worden door het kind zelf. Er komt vast en zeker een prachtig verhaal uit. Ook hartstikke goed om zo taal te oefenen.

Ook tellen komt aan bod in het dikke boek, dit tezamen met het spel “verstoppertje spelen”. Dit herkenden de kinderen gelijk vanuit hun eigen (favoriete) spel. Het tellen is overigens met cijfers waardoor je kinderen kunt betrekken in het herkennen van de cijfers. Wederom weer leerzaam. Mijn dochter meent glitters (witte blokjes bij SAMSUNG CAMERA PICTURESillustraties) te zien in het boek en raakt alleen daar al niet over uitgesproken. Dit boek zal nog vaak uit de kast gehaald worden.

Woezel en Pip spelen elke dag met hun vriendjes Buurpoes, Molletje en de zingende tulpjes. Ze doen tikkertje en verstoppertje, geven een circusvoorstelling en gaan naar het partijtje van Buurpoes.

Samen spelen is het allerleukst!

SAMSUNG CAMERA PICTURESHet boek is hier te bestellen.

/Miranda Young

 

2 thoughts on “Woezel & Pip Samen spelen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.