recIk denk dat ik al zeker een jaar denk: er moet een sticker op de bus met NEE-NEE. Waarom? Omdat ik werkelijk waar gek word van alle reclamefolders en gratis krantjes, die hier door de bus vallen. Meestal beland het namelijk meteen in de vuilnisbak, want ik kijk er niet naar om en mijn vriend ook niet. Ik checkte tot kort geleden altijd de folder op de website van de betreffende supermarkt waar ik altijd heen ga. Op zich geen probleem, maar het kan natuurlijk altijd makkelijker. De Reclamefolder app biedt de mogelijkheid, om alle folders te bekijken, gewoon op je tablet, pc of op je telefoon…superhandig!wpid-img-20150526-wa0004.jpg

Waarom vind ik deze app nou zo handig? In eerste instantie omdat ik altijd en overal, de app kan checken. Stel, ik ben in een andere stad, met een hele andere winkel dan dat ik gewend ben, dan wil ik natuurlijk wel eventjes weten of ze een leuke aanbieding hebben. Want aanbiedingen, daar houden we allemaal toch van? Verder zijn er nog een heleboel andere handigheidjes, die de Reclamefolder app biedt;

  • Zoekfunctie: Zoeken binnen de app kan op twee manieren. Door middel van het zoekvenster, waar als je de eerste letters intypt, meteen enkele opties verschijnen. Of je kiest voor categorieën.
  • Bladeren: Als je een folder hebt gevonden kun je hem eenvoudig doorbladeren. Door te swipen, ga je door naar de volgende bladzijde. Dit gaat allemaal ontzettend snel, je hoeft dus niet lang te wachten tot de pagina geladen is.
  • Prikbord functie: Als je een aanbieding hebt gezien, die je wilt bewaren, dan kun je gebruik maken van de prikbord functie.Je kunt heel eenvoudig de aanbiedingen selecteren en een plaatsje geven op je prikbord. Op deze manier hoef je geen handgeschreven lijstje meer te maken en kan je later altijd nog eventjes terugkijken, wat je ook alweer wilde halen bij een bepaalde winkel. Of ben ik de enige die daar last van heeft?
  • Persoonlijk profiel: Waar de een van winkels zoals Hema en Action houdt, is de ander helemaal fan van de Xenos. Je kunt in de app een persoonlijk profiel aanmaken, waarin je kunt vastleggen welke folders interessant zijn voor jou.
  • wpid-img-20150526-wa0003.jpgMijn winkels: Afgelopen week waren we een weekendje weg. Natuurlijk kan je dan in het bungalowpark inkopen doen. Maar dat is vaak al duur zat. Dan scheelt het om in de omgeving op zoek te gaan naar een supermarkt. Met deze app stel je heel handig je locatie in, met adres of op basis van gps gegevens. Zie je gelijk welke winkels er bij je in de buurt zijn. Inclusief afstand en zelfs routeplanner. Helaas missen wel de openingstijden.
  • Direct shoppen: Via de app is er ook een mogelijkheid om door te klikken naar de webshop van bepaalde winkels. Niet alle winkels hebben deze mogelijkheid, maar er zijn er toch een hoop, waar je wel al terecht kunt.

De app is makkelijk te installeren en handig in gebruik. Je zult merken dat je in het begin behoorlijk wat tijd kwijt bent, met het bekijken van alle functies (en natuurlijk de folders). Ik geef jullie zeker weten het advies om de app te gaan gebruiken! O ja, leuk om erbij te vermelden, de app is geheel gratis!  Downloaden van de app kan via Reclamefolder.nl, of je klikt op de afbeelding hieronder!
rec2

banner samenwerking

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.