Van 15 t/m 17 maart vindt de Voorjaarseditie van Beurs Eigen Huis plaats. Ga je bouwen of verbouwen, verhuizen of renoveren, wil je nieuwste woontrends zien of ben je toe aan een nieuwe tuinset? Kom dan inspiratie opdoen in Jaarbeurs Utrecht.

Beurs Eigen Huis is met 250 exposanten (bouw, verbouw, keuken, bad, tuin & interieur) de grootste en meest complete bouw-, verbouw- en woonbeurs van Nederland.

Ook kom je op Beurs Eigen Huis alles te weten over duurzame ontwikkelingen en maak je je huis klaar voor een duurzame toekomst. Zo krijg je antwoord op vragen als: “Hoe laat je een energiezuinige woning bouwen?”, “Hoe kan je je huidige woning verduurzamen?” en “Wat zijn de nieuwe bouweisen?”. Voor goed advies ben je bij Beurs Eigen Huis op het juiste adres.

Tip: neem je (bouw)tekeningen mee en schuif aan bij architecten, klimaatexperts, kleuradviseurs, interieurarchitecten, hypotheekverstrekkers, lichtadviseurs en meer!

Realiseer jouw (duurzame) droomhuis:

 • Datum Beurs Eigen Huis: 15 t/m 17 maart 2019
 • Openingstijden: 10:00-17:00 uur
 • Locatie: Jaarbeurs Utrecht
 • Entreeprijzen: online ticket  € 14,00 p.p. (via www.realiseerjedroomhuis.nl), € 17,50 p.p. aan de kassa.
 • Kinderen t/m 15 jaar gratis entree. Er is een gratis kinderknutselplein.

Meer weten, inspiratie opdoen of gewoon nieuwsgierig? Kijk dan zeker eventjes op de website van Beurs Eigen Huis.


29 gedachten over “Voorjaarseditie Beurs Eigen Huis: 15 t/m 17 maart 2019

 1. Wij zijn ons grachtenhuis aan het verbouwen en laten ons graag inspireren voor de indeling van de badkamer en ons interieur. Daarnaast willen wij ons huis goed isoleren, en willen wij informatie over dakisolatie evenals groene energie…

 2. Wij zijn ons grachtenhuis aan het verbouwen, wij willen graag informatie voor dakisolatie en groene energie…daarnaast willen wij ons laten inspireren voor het interieur, deze beurs is een unieke kans om nieuwe creatieve ideeën op te doen😊

 3. Zou er graag naar toe willen gaan om inspiratie op te doen voor mijn huis, zou heel graag een mooie tuin set in de tuin willen hebben.

 4. We staan voor keuze verbouwen of verhuizen ivm met dochter met epilepsie. Voor haar zou het goed zijn slaap- en badruimte beneden te hebben

 5. Aangezien ik waarschijnlijk binnenkort voor het eerst mijn eigen huisje krijg en mijn moeder dol is op dingetjes veranderen in huis of aanpassen zou dit een leuk uitje voor ons zijn.

 6. Super leuk om heen te kunnen gaan met mijn vriendinnetje, beiden zullen we deze zomer verhuizen naar een nieuw huisje en beiden zijn we nog druk inspiratie aan het opdoen voor ons interieur etc. Deze beurs zou dus super leuk zijn om wat inspiratie op te doen!

 7. Wij zijn bezig met een nieuwbouwhuis, deze gratis vrijkaarten komen super van pas met onze dubbele lasten op dit moment

 8. Met zoveel leuke interieur- en woningprogramma’s op de buis,
  val ik maar gelijk hier met de deur in huis:
  Wij hebben voor komend jaar vol op verbouwingsplannen.
  En voor veel inspiratie zijn wij graag een hele dag bij deze beurs onder de pannen!

  We gaan trouwens wel doe het zelven, want anders gaan met groot gemak,
  de oplopende kosten compleet door het dak!

 9. We zijn van plan om een oude schuur te gaan verbouwen tot een echte woning, hierbij komt er een hoop kijken, en zijn er vast een hoop valkuilen waar we niet bij hebben stil gestaan. Hierdoor zou dit een ideale mogelijkheid zijn om samen inspiratie op te doen, en hopenlijk een aantal adviezen krijgen, Ik doe dan ook graag mee

 10. We verhuizen in mei en er zullen nog de nodige aanpassingen aan de woning moeten gebeuren. Hoe goed om ons hier eerst op te oriënteren op de beurs eigen huis !!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.