Dertien jaar geleden introduceerde Academy Award®-winnaar James Cameron bioscoopbezoekers een wereld anders dan alles wat ze ooit hadden gezien, met zijn adembenemende epische ‘Avatar‘. Nu nodigt deze visionaire filmmaker het publiek uit op een gloednieuwe filmische reis met ‘Avatar: The Way of Water.”

Het verhaal

Sam Worthington en Zoe Saldaña hernemen hun iconische rollen en spelen nu Jake Sully en Neytiri, liefhebbende ouders die er alles aan doen om hun gezin bij elkaar te houden. Wanneer onvoorzien gebeurtenissen hun verdrijven van hun huis, reizen de Sully’s over de uitgestrekte uithoeken van de maan Pandora, uiteindelijk vluchtend naar het gebied dat in handen is van de Metkayina-clan, die in harmonie leven met hun omliggende oceanen. Daar moeten de Sully’s leren navigeren door de gevaarlijke water wereld en moeten ze ook nog eens hun best doen om te worden geaccepteerd door hun nieuwe gemeenschap.

Meeslepende ervaring

In al zijn films creëert James Cameron een meeslepende ervaring waarin het publiek zich zal voelen alsof ze naast de personages staan tijdens hun avonturen. Dit is ook zeker de ervaring die je hebt als je kijkt  naar “Avatar: The Way of Water“. Deze film zorgt er opnieuw voor dat de grenzen van filmische verhalen worden verlegt. Door vakkundig met behulp van verbeterde 3D-technologie te werken, neemt Cameron filmbezoekers mee in het verhaal, waardoor het mogelijk wordt om de gedetailleerde omgevingen van Pandora echt te ervaren. Je gaat de bioscoop binnen en je wordt naar een fictiefilm getransporteerd. Je waant je volledig in een prachtige fantasie wereld. Je bent gewoon in Pandora, samen met de hoofdpersonen!

Uitgelichte afbeelding: (L-R): Ronal, Tonowari, and the Metkayina clan in 20th Century Studios' AVATAR: THE WAY OF WATER. Photo courtesy of 20th Century Studios. © 2022 20th Century Studios. All Rights Reserved. Filmposter: Filmdepot.nl

85 gedachten over “Avatar: The Way of Water – 14 december in de bioscoop

 1. Oeh, wat gaaf! Waarom? Omdat het eerste deel al heel gaaf was, en mijn zoon er toen nog niet was maar hij deze wel later gezien heeft en wij dan deze samen in de bioscoop kunnen kijken voor de ultieme kijk en beleef ervaring 🙂

 2. Ik maak heel graag kans op dit mooie pakket! De eerste film vond ik al adembenemend en nu schijnt deze film nog indrukwekkender te zijn!! Ik kijk er echt naar uit <3

 3. Wat leuk voor mijn neefje! Ik wil in de kerstvakantie Avatar in bioscoop gaan kijken met hem en dit goody pakket maakt het feest compleet. Deel 1 is uit 2009, mijn neefje is ook geboren in 2009, maar we hebben de film wel al een aantal keer samen op blu-ray gekeken.

 4. Waarom ik graag zou winnen? Deel 1 was al ontzettend gaaf. Zeer benieuwd hoe dit verhaal verder gaat. Ik kan dan ook niet wachten totdat deze film deze maand in de bioscoop draait.

 5. Mijn oudere broer praat nog steeds over de originele Avater, gaan we volgende week samen kijken. Nu wil ik hem verrassen met deze nieuwe

 6. Heel gaaf dit merchandise-pakket! Een filmkaartje is zo gekocht, maar de merchandise maakt het bijzonder. Graag maak ik kans op deze pakket!

 7. Superleuk om deze prachtige film in nieuwe versie wederom te kunnen gaan beleven en met dit merchandise-pakket is dit helemaal ten top.

 8. Helaas, nog geen inkomen ivm met wegvallen duo en als Autist zijnde heb je een afstand van de arbeidsmarkt. Hiermee is de gemeente mee bezig en krijg ik eind december pas een intake. Toch lijkt het mij leuk om mijn vriendin te verassen met deze film. Ze is een hele grote fan en heeft het vorige deel ook in de bioscoop gezien en was erdoor onder de indruk.

 9. Ik maak graag K A N S op dit mooie pakket.
  Ik ga naar de film met een hele goede vriendin 😉
  En het merchandise-pakket zal verdeeld worden
  aan mezelf, zoon, ………. 🙂 🙂

 10. Dit pakket zou ik graag willen winnen om samen met de oudste te gaan kijken. Vorige week deel 1 gezien, vind hij helemaal geweldig dus een nieuwe trip naar Pandora zou super gaaf zijn!

 11. Oh wauw! Ik wil zo graag met mijn dochter naar deze film.
  We komen helaas weinig in de bioscoop en kijken veel thuis op ons kleine schermpje.
  Voor de echte beleving moet je natuurlijk in de bioscoop zijn. En deze film staat al een poosje op mn verlanglijstje en nu komt ie eindelijk uit! Wat een superpakket om te mogen winnen 🙂

 12. Om mijn chronisch zieke dochter mee te verrassen! Ze is namelijk enorm fan en heeft het al tijden over deze film.
  Dat het een heel pakket is, is alleen maar extra bonus en dus een extra super kado om te geven.

 13. Omdat ik zeker weet dat de tweeling deze film geweldig gaat vinden en een uitstapje naar de bioscoop doet het altijd goed 😀

 14. Na deel 1 zeker 25 x gezien te hebben, zijn we nu wel klaar voor deel 2 , hoewel deel 1 lastig te overtreffen zal zijn. Maar we willen het zeker proberen.

 15. Ik heb ongeveer een maand geleden deel 1 in de bioscoop gekeken omdat ik er altijd spijt van heb gehad dat niet te hebben gedaan en dat gaat mij met dit deel niet gebeuren dus daarom doe ik graag mee.

 16. Mooie actie! We hebben lang moeten wachten op dit vervolg en ik had de moed al bijna opgegeven. Heel leuk dat we er nu snel naartoe kunnen gaan.

 17. Ik hou niet van fictie films maar werkelijk is dit de beste film ik ooit zag. Ben al in geen jaren in de bios geweest .
  Zou dus geweldig zijn .!!!

  A big avatar fan

 18. Wat zou dat mooi zijn. Eerste film gezien en wat was die mooi. Het hele gebeuren, de opmaak , achtergronden en de figuranten een en al pracht is deze zeer meeslepende film. Heel graag zou ik het tweede deel ook zien . Dus ik doe heel graag mee aan deze actie.

 19. Mijn zoon wil naar deze film. Hij heeft mooie cijfers gehaald en ik doe mijn best om deze prijs te winnen. Hopelijk mag ik hiermee hem verblijden.

 20. ik kan zeggen gaaf of heb eerste film gezien maar dat hebben we allemaal, het was zeker mooi en betoverend.
  deel twee wil ik ook graag bekijken en zou intussen graag een kans maken op deze actie

 21. Ik wil Avatar 2 graag zien, omdat ik een James Cameron fan ben, alleen de prijzen tegenwoordig zo duur zijn dat ik de film niet alleen in de bios kan zien. Cameron zei dat je hem meerdere keren moet zien, dus vandaar.

 22. Voor mijn dochters die dit helemaal te gek zouden vinden en gelijk een leuk verjaardagscadeau voor mijn dochter die net voor kerst jarig is en ik mij daar toch een beetje schuldig over voel.

 23. Dat zou geweldig zijn om dit pakket te winnen, avatar 1 was de film die de meeste indruk heeft gemaakt en kan dan ook niet wachten deel 2 te kijken samen met mijn dochter 🍀🙏🏼

 24. De eerste film vele malen gezien; en geweldig dat er nu een tweede is. Naar de biosccop gaan wij al, maar dat pakket zal de ervaring zeker afmaken.

 25. Avatar was altijd al m’n favoriete film, zooooo vaak gezien. Ik hoop (en denk) dat deze film in m’n top 3 komt.

 26. Ohhh wauw ik zou dit zoo graag willen winnen ben ontzettend fan van avatar de posters hangen hier in huis. Niet omdat het alleen maar een mooie film is maar de bedenker van deze film is een grote favoriet van me en heb zijn film zovaak gezien dat ik ze kan dromen of na spelen. Ik wens iedereen heel veel succes want ik denk dat we het allemaal zo graag willen winnen! En hoe leuk is het met deze beker naar de bios te gaan om de film te zien

 27. Wat leuk, ik doe erg graag mee voor mijn jongen Luc, dat zou hij geweldig vinden, waag graag een kans voor hem 😊😊 Groetjes Anneliese de Waal

 28. Ben al fan van Avatar sinds de eerste film, dus wil deze zeker in de bioscoop gaan bekijken. Ik loot dus graag mee, want ik wil best gezien worden met die drinkfles en die totebag!

 29. Gaaf! Ik doe graag mee want het is weer even geleden dat er echt een goede film in de bioscoop was. Als ik de beelden zie, dan heb ik al zo’n zin om te gaan!

 30. Ik kan me Avatar nog heel goed herinneren toen ik deze voor het eerst in de bioscoop zag. Ik ben zo benieuwd welk visueel spektakel deel 2 gaat worden.

 31. Top! Daar kom ik wel voor achter de TV vandaan en ik ben niet de enige zie ik, hahaha….. moge het lot iedereen goed gezind zijn!

 32. Wat een leuk pakket! Mijn dochter is geboren in 2009, het jaar van de 1e film! En ik zou haar erg graag meenemen naar deel 2, we kunnen niet wachten tot we deze kunnen zien!

 33. Wat een leuke actie! Wat hebben we er lang op moeten wachten en wat was het een mooie 3D-film voor het eerst in de bioscoop. Na zoveel jaren zullen de beelden vast alleen nog maar mooier worden!

 34. Op de valreep dan! Voor mij en mijn vriend in december knus naar de bios met een film waar wij al heel lang naar uit hebben gekeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.