vaiana1Drieduizend jaar geleden trokken de grootste zeevaarders ter wereld over de stille oceaan om de vele eilanden van Oceanië te ontdekken. Tot daar op een dag een einde aan kwam en nog steeds weet niemand hoe dat ooit kon gebeuren…

Walt Disney Studios presenteert Vaiana, een animatiefilm over de avontuurlijke en dappere Vaiana, die één grote missie heeft: de oceaan over zeilen om de eeuwenoude tradities van haar voorouders te herstellen. Op deze spannende ontdekkingsreis ontmoet Vaiana halfgod, Maui, die haar begeleidt in haar zoektocht. Samen zeilen zij de oceaan over op een waanzinnig avontuur. Onderweg nemen zij het op tegen vreselijke monsters die hun missie proberen te dwarsbomen en ontdekt Vaiana iets waar zij altijd al naar heeft gezocht: haar identiteit. Geregisseerd door het bekende filmmakers team Ron Clements en John Musker (De Kleine Zeemeermin, Aladdin, De Prinses en de Kikker) en geproduceerd door Osnat Shurer (Lifted, One Man Band).

vaiana2Ga deze winter samen met Vaiana op een waanzinnige avontuur. Walt Disney Animation Studios’ Vaiana draait vanaf 30 november 2016 in de bioscoop, in de Nederlandse en Originele versie, ook in 3D.

Walt Disney Animation Studios’ Vaiana gaat over de avontuurlijke en dappere Vaiana, die één grote missie heeft: de oceaan over zeilen en de eeuwenoude tradities van haar voorouders, de grootste zeevaarders van Oceanië, herstellen. Hijs de zeilen en ga deze winter mee op een Oceanisch avontuur!

WINNEN!
Wij mogen 3 personen blij maken met goodies van deze leuke film; een notebook en een stickervel! Laat een reactie achter voorzien van je voor- en achternaam + een geldig mailadres. Deze actie is inmiddels afgelopen!

62 thoughts on “Bios-tip: Vaiana

  1. Ben heel benieuwd naar deze nieuwe Disney film! En ik begreep dat het nu eens geen superslanke Disney prinses is, maar een meisje met “normalere” rondingen.

  2. Wat een leuk pakket om te winnen. Wij zijn helemaal gek van disney films dus zou gaaf zijn als we dit mochten winnen. Duimpjes draaien maar

  3. Mijn zoontje wordt eindelijk groot genoeg om naar een film te gaan maar dan moet ik hem eerst enthousiast maken. Hoe beter dan met een eigen noteboek en stickers!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.