buur1BUURMAN & BUURMAN – AL 40 JAAR BESTE VRIENDEN! is een compilatie van de ongekend populaire serie over twee klunzige maar altijd positieve buurmannen. Aan de lopende band bedenken de vrienden nieuwe klus-ideeën om hun levens nog leuker en handiger te maken. Het resultaat liegt er niet om: met hun eigenzinnige geklus is niets in huis veilig en de ravage blijkt enorm. Vol goede moed zien de buurmannen dit als een mooie aanleiding voor een nieuwe klus en lossen ze de mankementen samen weer op! In de gloednieuwe afleveringen zien we de hilarische buurmannen klussen aan hun nieuwe badkamer, een zelfgemaakte hometrainer en een levensgrote sinaasappelpers, verhuizen ze een immense cactus, en wat dacht je van een potje schaken op het dak? Niets is ze te gek. A Je To! 

De poppenanimatieserie Buurman & Buurman is in 1976 in Tsjechië ontstaan als Pat & Mat en van de serie zijn meer dan 80 afleveringen gemaakt. De VPRO zendt sinds 1986 de Nederlandse versie uit, waarbij Simon van Leeuwen en Kees Prins de buurmannen van stemmen voorzien.

De distributie van BUURMAN & BUURMAN – AL 40 JAAR BESTE VRIENDEN! ligt in handen van Lemming Film Distributie en Gusto Entertainment.

Derk-Jan Warrink van Lemming Film Distributie: “Wij zijn buitengewoon trots dat we naast de ontwikkeling van de eerste lange speelfilm van Buurman & Buurman nu al gloednieuwe afleveringen naar de bioscoop kunnen brengen. Het is een nieuwe en te gekke ervaring voor jong en oud om onze klussende vrienden haarscherp op het grote doek te zien.

Ho Ho Ho A Je To! Bekijk hier waar de film te zien is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.