Casper en Emma zijn beste vriendjes en samen met hun knuffels, Welpje en mevrouw konijn, beleven ze allemaal avonturen. Deze, van oorsprong Noorse, serie heb ik hier in huis wel een aantal keer voorbij zien komen. En hoewel mijn jongens eigenlijk het liefst kijken naar ‘stoere’ actieseries, vinden ze dit stiekem heel leuk. Ik heb zelf nooit de eerdere films gezien en ook de serie maar met een schuin oog, dus ik was erg benieuwd.

 

Hoe leuk? Wij mochten naar première van de 4de Casper en Emma film; Casper en Emma de bergen in. Extra bonus was dat de première plaatsvond in het Jut en Julia theater van kinderpretpark Julianatoren. Vanaf 1 juni zal deze film te zien zijn in de Nederlandse bioscopen.

 

Casper en Emma  de bergen in
De vader van Casper heeft een avontuurlijke vakantie geboekt in de bergen. Natuurlijk kunnen Casper en Emma niet wachten om samen met welpje en mevrouw konijn op reis te gaan. Zo vertrekken Casper, zijn ouders en zus samen Emma en haar moeder richting de bergen. Hun gids Aksel, blijkt een oude vriend van Caspers vader. Omdat Casper het zielig vindt dat Emma geen papa meer heeft en haar moeder dus geen man, besluit hij Aksel en Emma’s moeder te koppelen. Hij hoopt dat ze verliefd op elkaar worden. Dan zou Emma weer een perfect gezin hebben. Maar de vonk slaat helaas niet over en Casper neemt steeds meer risico’s om de twee bij elkaar te krijgen…..

Wat vonden wij ervan
Wij hebben ontzettend genoten van de film Casper en Emma de bergen in. Hoewel de film 83 minuten duurt, hebben de boys (5 en 7 jaar) de hele film geconcentreerd gekeken. Dat Emma geen papa had, maakte best wel indruk op ze. De film is avontuurlijk en het Noorse landschap, de ruige natuur en de bergen zijn prachtig. In de film kamperen Casper en Emma in het wild en dit leek mijn jongens helemaal het einde. Wat een verademing om een kinderfilm te zien die prachtig is in al zijn eenvoud. We hebben echt genoten en bij thuiskomst begonnen de jongens meteen: “Kunnen wij ook een keer kamperen, met een echte tent?” Dus dat gaan we zeker een keer doen.

De première was verder erg leuk georganiseerd met een drankje en een grote bak popcorn voor tijdens de film. Na de film mochten we nog heerlijk door het park lopen. Al met al dus een topdag en Casper en Emma de bergen in is absoluut een aanrader!

Dankjewel Miryam, dat je voor KiDDoWz naar deze leuke première geweest bent! Fijn dat jullie het zo gezellig hebben gehad!

WINNEN!
Wij mogen twee keer de DVD van de TV-serie Casper & Emma weggeven. Laat hieronder een reactie achter voorzien van je voor- en achternaam + een geldig mailadres. Deze actie is inmiddels afgelopen!

29 thoughts on “Casper en Emma | Casper en Emma de bergen in

 1. Elke keer weer zitten wij Mats en Lynn en Moeder in spanning te wachten tot de volgende spannende afdeling weer begint.
  Lekker mee leven met zijn alle en er nog uren over praten, geweldig

 2. Mijn tweelingjongens van 4 zijn dol op Casper,, Emma , Welpje en Mevrouw Konijn.
  Zou zo fijn voor ze zijn om de afleveringen op dvd te kunnen kijken!

 3. Heel erg leuk voor de kinderen, ik doe graag mee voor de kinderen, zullen ze erg leuk vinden 🙂

 4. mijn zoon heeft een verstandelijke beperking,en is dol op de serie.laat staan de film!wat zal hij genieten en stralen.graag wil ik voor hem winnen.hij verdient dit zo!

 5. Casper en Emma, één van de favorieten van mijn kleinkinderen.
  Graag doe ik mee met deze winactie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.