Energie; iedere maand betalen we weer een flink bedrag, om alles in huis draaiende te houden. Je hebt nou eenmaal die wasmachine echt nodig en als het koud is, zet je toch graag de verwarming een graadje hoger. Een tijdje geleden was er op televisie een item over energiemaatschappijen en de bedragen die gevraagd worden voor het leveren van energie. Uitkomst van het geheel was, dat we eigenlijk teveel zouden betalen met z’n allen. Dit alles zette me aan het denken en ik ben op zoek gegaan naar de goedkoopste energieleverancier.

Heel eerlijk, toen ik met mijn speurtocht begon had ik bijna meteen de moed al opgegeven. Het is namelijk een behoorlijke klus dat energie vergelijken. Toch maar eventjes doorgezet, want zo ben ik! Uiteindelijk kwam ik terecht op een hele fijne én duidelijke website, waar je op een makkelijke manier kunt bekijken wat er anders, maar vooral goedkoper kan.

Energie is energie. Bij welke leverancier je ook zit, je hebt licht, je kunt koken en je huis blijft in de winter lekker warm. Toch zijn er wezenlijke verschillen. Als er bijvoorbeeld iets mis gaat, wil je natuurlijk snel en goed geholpen worden. En hoe zit het met de voorwaarden? Maar uiteindelijk wil je toch vooral gewoon niet te veel betalen. Wij begrijpen dat! Bij ons bekijk je gemakkelijk en snel wie de goedkoopste is voor jouw energie. Heb je specifieke wensen? Geen probleem! Met de filters in onze vergelijker vind je een contract dat precies bij je past.

Je krijgt op Easyswitch.nl gegarandeerd de laagste prijs te zien, je vergelijkt op een simpele manier het aanbod van alle aanbieders én je kunt gratis overstappen zonder gedoe! Je vult je gegevens in, drukt op de knop en je ziet meteen wat voor jou het voordeligste uitpakt! Easy as that! Geen addertjes onder het gras, geen extra servicekosten en geen commerciële trucjes.

Wat dan wel?! 100% volledige prijzen, die 100% te vertrouwen zijn én 100% onafhankelijk zijn.

Je zult misschien denken dat het handiger is om direct bij de leverancier een product af te nemen, maar niets is minder waar. De contracten met korting die je op EasySwitch.nl ziet, worden niet op de websites van de energieleveranciers zelf aangeboden. Het is daarom juist handiger om deze direct via EasySwitch.nl af te sluiten. Zij garanderen immers de laagste prijzen.

Doordat energieleveranciers het liefst zo hoog mogelijk op vergelijkingssites willen staan ontstaat er extra concurrentie. Alleen de goedkoopste komt bovenaan. Voor jou is die strijd gunstig, want zo profiteer jij van de laagste prijzen! Je kunt natuurlijk altijd contact opnemen voor persoonlijk advies. Dan kijkt een specialist van Easyswitch.nl samen met jou naar de laagste prijs voor in jouw situatie.

Hoe verdienen vergelijkingswebsites geld?
Vergelijkingswebsites zoals Easyswitch.nl verdienen hun geld doordat ze een vergoeding krijgen van de energieleveranciers. Deze vergoeding is ongeveer 2% van de contractwaarde. Wel is het zo, dat ze onafhankelijkheid als een van de belangrijkste kernwaardes zien. Om die reden zal de vergoeding die ze krijgen van een leverancier nooit een rol spelen in jouw vergelijking!

Energie hoeft dus niet meer zo duur te zijn! Start snel met besparen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.