Door een nieuwe generatie razendsnelle racers komt de legendarische carrière van Bliksem McQueen onverwachts tot een einde. Verslagen, maar vastberaden om terug te keren naar zijn geliefde sport, heeft hij de hulp nodig van de enthousiaste, jonge race technicus Cruz Ramirez. Samen met haar – en de hulp uit andere, onverwachte hoeken – wil Bliksem laten zien dat #95 nog lang niet klaar is met racen. En dit wil hij bewijzen in de allergrootste arena van de Piston Cup tot nu toe!

Geregisseerd door Brian Fee (verantwoordelijk voor de storyboard van Cars en Cars 2) en geproduceerd door Kevin Reher (Een Luizenleven).

Cars 3  draait vanaf 12 juli in de Nederlandse bioscopen.

WINNEN!
Wij mogen een leuk pakket weggeven met daarin  2 vrijkaarten, een stickervel en een notebook. Laat hieronder een reactie achter voorzien van je voor- en achternaam + een geldig mailadres. Deze actie is inmiddels afgelopen!

 

75 thoughts on “Disney•Pixar Cars 3 vanaf 12 juli in de Nederlandse bioscopen!

 1. Wat een leuke prijs weer, echt iets voor mijn jongste, na drie meiden nog een zoon. Leuk om met hem eens naar de Cars film te kunnen gaan

 2. We kunnen niet wachten om de nieuwe Cars film te zien, de voorpret is helemaal compleet met dit mooie pakket natuurlijk..! Duimen maar 🙂 Fijne vaderdag!

  Groet van mijn zoon Tycho en mijzelf, Amanda

 3. Het geronk van Cars’ motoren,
  dat is iets wat m’n kids graag horen.
  Dan gaan ze helemaal los
  tijdens het zien van de cross.
  McQueen glibbert en glijdt, we zien hem slippen.
  Maar de auto zal ‘m niet ontglippen.
  We zijn erg benieuwd wat hij in deze film mee gaat maken,
  En of hij niet in de problemen zal raken.
  We hopen daarom deze kaartjes te mogen winnen,
  Dan kan het spannende avontuur gaan beginnen !
  Wij zouden deze film graag in de bios kijken,
  Of hij de race wint, moet natuurlijk nog blijken… 😉

 4. Mijn zoontje zag deze actie net voorbij komen. Zodra hij een aantal maanden geleden zag riep hij al dat hij super graag naar Cars3 toe wil in de bios. Geef dan ook graag op als prijswinnaar van deze mooie prijs!
  Wat een leuke verrassing zou dit zijn 🙂

 5. Ik zou hier graag mijn buurjongetje mee naartoe nemen, zijn hele slaapkamer staat in het teken van Cars dus hij zou heel erg blij zijn!

 6. Leuk! Mijn kinderen vonden de eerdere Cars films ook heel leuk (En ✈ Planes natuurlijk niet te vergeten)…
  Dus deze gaat ongetwijfeld ook in de smaak vallen!

  ?Heel graag dus ?

 7. Wat zouden we daar graag naartoe gaan! Het is hier altijd Cars hier en Cars daar, dus ze staan nog net niet te springen om naar de bioscoop te gaan. 😀

 8. Ik doe graag mee voor onze tweeling Lucas & Eva. Dit weekend hebben we al een paar keer de trailer bekeken 😀

 9. wat een super leuke actie weer! Daar worden beide jongens blij van! Vooral de jongste kan niet wachten tot hij zijn grote held Bliksem weer kan zien in de nieuwe Cars film! Ik doe graag mee, het zou een leuk verjaardagscadeautje voor hem zijn…. (3 juli wordt hij 6 jaar).

 10. Mn auto lover kaleb zou dolgelukkig zijn met deze prijs. Hij is dol op stoere autos en deze nieuwe film van cars zal zn liefde alleen maar verstevigen. ?

 11. Ik en mijn broertje zijn zo’n fan van Disney Pixars Cars (2006) en Disney Cars 2 (2011) en we heb de films zo vaak gezien en we zouden het echt super leuk vinden om ook nog naar Cars 3 te gaan

 12. Hier wordt door mijn zoontje van 5 al maanden naar uitgekeken. Vorige delen al honderden keren op bluray gezien. Maar nog nooit een cars film in de bioscoop. Ik zou het super voor hem vinden als hij deze eindelijk op een mega scherm kan gaan zien.

 13. Ik heb mijn zoontje van 3 jaar beloofd dat we naar Cars 3 gaan, hij is dol op Cars. Hij speelt iedere dag met zijn Cars speelgoed, we kijken de andere Cars films en we lezen ons Cars boek voor. Ik zou het erg leuk vinden om dit pakket voor hem willen winnen

 14. Mijn zoontje heeft een pret met papa pot geknutseld op school voor vaderdag en daar zit ook een lootje in dat ze samen naar de bios gaan, Cars3 is de favoriet om naartoe te gaan.

 15. leuk! mijn stiefzoon is helemaal weg van cars. Leuk om samen naar de film te gaan. We mogen graag dingen samen doen, een filmpje pakken mag dan niet ontbreken.

 16. Wat leuk dat er al een derde deel van is! De vorige delen kennen we al van buiten, dus het werd hoog tijd voor een nieuw verhaal. 🙂

 17. ik ben benieuwd naar deze nieuwe deel en dit is ook erg leuk voor mijn zoontje die veel van auto’s houdt.

 18. Hai kiddowz,

  ik zou heel graag als grote stoere broer, mijn kleine zusje, meenemen naar deze film!!!

  gr een super cars fan!

 19. We gaan dit jaar sowieso naar Cars toe in de bioscoop, maar wat zou het een leuke verrassing zijn om een keertje niet te hoeven betalen. De stickers en het notebook maken dit pakket helemaal af!

 20. Mijn zoontje is net als veel kleine jongetjes helemaal gek op Cars. Hij is nog niet vaak naar de bios geweest, dus dit zou echt een hele leuke verrassing voor hem zijn.

 21. Mijn zoon van 4 is nog nooit naar de bioscoop geweest. Toen ik zag dat dat Cars 3 uit kwam leek het me de ideale kans om eens met hem heen te gaan. Als ik de kaartjes zou winnen zou het natuurlijk nog toffer zijn ?
  Hij speelt bijna elke dag met zijn Cars auto’s en op zijn kamer hangen grote stickers van Cars.

 22. Mijn zoontje is groot fan van ‘Bliksem’.. De eerdere films van Cars heeft hij thuis al zo vaak gekeken, en nog steeds met veel plezier.. Hij kan dan ook niet wachten tot het nieuwe avontuur van zijn held eindelijk in de bioscoop komt!

 23. Heerlijk om bonusoma te zijn voor de twee kindjes van de vriendin van mijn zoon! Ik zou in de zomervakantie graag met oudste dit leuke uitje willen beleven. Ik geniet zo van het lieve snoetje als er een verrassing is. En mega fan van Cars ?

 24. Super leuke actie weer!!! Dit vinden vooral mijn vriend en de 2 jongens geweldig. Overal waar een motor in zit vinden ze super. Dus de cars films zijn hier grijs gedraaid.

 25. Wat een pret met Cars 3! Doe mee hoor, zodat we er helemaal inzitten!
  Niets leukers dan in de bios de film te gaan kijken.

 26. Het geronk van Cars’ motoren,
  dat is iets wat m’n kids graag horen.
  Dan gaan ze helemaal los
  tijdens het zien van de cross.
  McQueen glibbert en glijdt, we zien hem slippen.
  Maar de auto zal ‘m niet ontglippen.
  We zijn erg benieuwd wat hij in deze film mee gaat maken,
  En of hij niet in de problemen zal raken.
  We hopen daarom deze kaartjes te mogen winnen,
  Dan kan het spannende avontuur gaan beginnen !
  Robin en Bas zouden deze film graag in de bios kijken,
  Of hij de race wint, moet natuurlijk nog blijken… 😉

 27. Wij kijken hier enorm uit naar deze nieuwe Cars film!! Deel 1 en 2 worden al weer veelvuldig gekeken in aanloop naar de nieuwste film 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.