Dora (Isabela Moner) heeft weliswaar haar jeugd voornamelijk met haar ouders (Eva Longoria en Michael Peña) in de jungle doorgebracht, maar niets kon haar voorbereiden op de grootste uitdaging ooit: de middelbare school. Als haar ouders worden vermist moet de avontuurlijke Dora hen opsporen. Ze schakelt de hulp in van het aapje Boots, Diego (Jeff Wahlberg), een geheimzinnige jungle-bewoner (Eugenio Derbez), en een groep coole tieners. Samen proberen ze haar ouders te redden en het mysterie van de verloren gouden stad op te lossen.

 

45 gedachten over “Dora and the Lost City of Gold (9+) – 8 augustus in de bioscoop

 1. Wat een mooie winactie.
  Toen ik in Canada werkte als kindermeisje keek ik welke dag Dora met Samuel. Ondertussen woon ik al lang niet meer in Canada en heb ik zelf kinderen. Deze kennen Dora ook en dus zou een bezoekje aan deze film een mooi moment zijn. Heerlijk nostalgisch denken aan de toen kleine Samuel maar dit maar vooral genieten met mijn eigen 2 geweldige ontdekkers van 6 en 9.

 2. Heel gaaf! Ik zou dit met mijn oudste dochter willen gaan kijken. Zij heeft heel veel Dora gekeken vroeger, maar vindt zich er nu echt te groot voor. Heerlijk om zo samen toch nog een keer van Dora te kunnen genieten!

 3. Mijn dochters vriendinnetje Chloë leek vroeger echt op Dora. Het kapsel, haar hoofdje was vroeger nogal groot in verhouding tot haar lichaam en ze werd door iedereen Dora genoemd. Gelukkig vond ze dat toen leuk en liep ze trots rond met Dora-tas en pop. Toen we hoorde dat er een echte Dora film kwam was het voor mijn dochter wel duidelijk met wie ze naar deze film wilt. Met Chloë natuurlijk. Gelukkig ziet Chloë daar de humor ook wel van in. Dus het zou leuk zijn om de meiden te verrassen met deze prijs.

 4. Superleuk! Ik keek dit vroeger vaak met mijn oudste dochter (en daarna met mijn zoontje). De jongste begint het nu interessant te vinden.
  Mijn oudste voelde zich op een gegeven moment te oud voor de tekenfilm worden, maar deze film wil ze maar wat graag zien!

 5. Wij zijn met het gezin naar The Lion King geweest. Dora was een van de trailers. Mijn jongens zijn te oud voor Dora op tv, maar deze film willen ze heel graag zien. Ik moet eerlijk toegeven dat het mij ook een leuke film lijkt.

 6. Dat lijkt me erg leuk om met mijn dochter naartoe te gaan. Dora stond hier zowat dag en nacht aan en nu willen we wel eens zien hoe het er uit ziet met echte acteurs!

 7. Als vader van 2 dochters heb ik Dora vaak meegekeken en toen ik een poosje geleden de trailer zag dacht ik gelijk al hietrmoet papa met zijn dochters heen dus ik doe gezellig mee

 8. Lijkt mij leuk om met mijn dochter van 6 te bekijken. Ze heeft veel Dora spullen en kijkt het ook graag op tv. En ze is tevens nog maar 1x eerder naar de bioscoop geweest en dat vond ze zo leuk! Leuk uitje ook in de vakantie bij wat slechter weer.

 9. Leuk want de vroegere tvserie keken wij ook altijd. Nu de kinderen groter zijn is deze film juist heel geschikt, wij zijn nieuwsgierig!!

 10. Zo leuk voor mijn dochter, als kind was ze al fan van Dora, en nu groeit Dora met haar mee! Lijkt me geweldig om deze film met mijn 9 jarige te gaan kijken

 11. Daar willen we zeker naartoe, want ze zijn hier al weken aan het roepen dat deze film binnenkort gaat draaien. Ik vraag me soms af waar ze die info vandaan hebben 😀

 12. Deze vakantie zijn we nog niet naar de bioscoop geweest. Mijn zoontje keek eerder altijd Dora, ik denk dat hij deze film vol avontuur wel leuk zal vinden. Ben wel nieuwsgierig naar de ‘echt levende’ Dora.

 13. Heel graag zou ik met mijn oudste kleindochter naar deze leuke film gaan. Lijkt mij een spannende film.
  Gezellig samen een avondje uit met een grote bak popcorn tussen ons in , waar zij zo van houdt.
  Het kompas en de wereldkaart daar is ze vast ook erg blij mee.
  Ik volg op Bloglovin en heb geliked en geloved en doe graag mee.

 14. Met mijn dochter de tekenfilm serie in den treure bekeken. Alles had ze ervan. Tassen, kleding, schoolspullen, speelgoed. Ik werd er op een gegeven moment helemaal gek van. De liedjes zaten ook constant in mijn hoofd. Nu is mijn dochter 9 en toen we de trailer zagen hebben we herinneringen opgehaald en gelachen. Leuk om samen met mijn dochter naar deze film te gaan.

 15. Mijn zoontje heet menig aflevering gezien van de Dora tekenfilm, we zijn zeer benieuwd naar deze film, het lijkt ons een spannende film.

 16. Superleuk om met mijn dochter heen te gaan, en met een mooi compas erbij is ze helemaal blij. Dora is leuk en deze film lijkt ons heel leuk om te gaan zien, dus wie weet gaan we samen binnenkort naar de bios misschien!

 17. Ik zou dit graag winnen voor mijn bonusdochter. Zij wil heel graag ‘alleen’ met haar nicht naar de film. Deze film is daar natuurlijk uitermate geschikt voor met een ondernemend karakter the als hoofdpersoon.

 18. Deze avonturenfilm lijkt me echt heel erg leuk!
  Ik zou ‘m graag in de bioscoop willen zien met mijn oudste dochter! Zij is inmiddels een tiener en Dora is ook ouder geworden! 😉

 19. Ik doe graag mee voor Sanne die vroeger graag Dora keek maar haarzelf daar nu te oud voor vind.
  Deze leuke verfilming is dan ook perfect voor haar leeftijd.

 20. toen mijn dochter klein was veel dora gekeken. Nu gaat ze net als Dora naar de middelbare schhol.
  Lijkt me heerlijk om herinneringen op te halen en nieuwe te maken….quality time

 21. Lijkt mij een super coole film om samen met mijn zusje te gaan zien, niet meer zo kinderachtig als de tekenfilm maar echt vette acties! Oja 14 jaar!

 22. Mijn dochter heeft de trailer van deze film gezien en ze kan er nu al niet over uitgepraat raken. Dus hier zouden we haar heel blij mee maken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.