Er komt weer een leuke film in de bioscoop! Halloween komt tot leven in een gloednieuwe avonturenkomedie voor de hele familie: GOOSEBUMPS 2: HAUNTED HALLOWEEN.

De film is gebaseerd op de populaire boekenreeks die in Nederland vertaald is als Kippenvel. Wereldwijd zijn er al meer dan 400 miljoen boeken verkocht van de Goosebumps reeks. De boeken zijn in 32 talen vertaald sinds de eerste uitgave in 1992.

GOOSEBUMPS 2: HAUNTED HALLOWEEN draait vanaf 11 oktober in de bioscoop.

 

22 thoughts on “GOOSEBUMPS 2: HAUNTED HALLOWEEN!!!

 1. Ik heb ze allemaal gelezen,ook de griezelbus etc!
  Koppensnellers kan ik mij nog goed herinneringen. Wat een eng boek vond ik dat toen!
  Onze knul vind deze boeken/films en Halloween ook geweldig dus deze prijs zou top zijn!!

 2. Pfieuw ik had een hele stapel ervan. De titels weet ik echt niet meer, volgens mij waren het best spannende boekjes van verschillende auteurs waaronder als ik het me goed herinner R.L. Stine.

 3. Ik weet nog heel goed toen wij de eerste boeken kregen van mijn moeder. Wat een feestje. vooral tijdens regenachtige donkere dagen lekker griezelen. We hebben vroeger (en nog steeds) altijd een passie gehad voor spannende films en verhalen. Dat er eindelijk ook kindergriezelboeken kwamen vonden we fantastisch. We hebben alle boeken en tvseries van kippenvel gelezen en gezien. Inmiddels heb ik ook mijn kids er mee besmet en zijn zij fan van kippenvel!

 4. Ik weet echt niet meer welk boek ik het leukste vond, maar bij Halloween denk ik gelijk aan Pompoenen en griezelen!

 5. Bij Halloween denk ik aan lekker griezelen en gezellig samenzijn met een warm drankje en een lekker hapje.

 6. Wat leuk! Heb ze wel gelezen vroeger, best lang geleden! Ik ga toch maar voor de Halloween optie, dan moet ik gelijk aan pompoenen en enge schepsels denken.

 7. Uhh net wakker en wrijf mn ogen eens goed uit en wat schetst mn verbazing:
  Een fantastische welkome prijs die ik ontzettend graag met mn gezin in ontvangst wilt nemen.een versneld kloppend hart laat mijn adrenaline versnellen om jullie veel likes te geven en 24/7 te delen.
  Ik heb mijn werk een goede reden gegeven om deze win situatie volledig te kunnen benutten en hopelijk ervandoor te gaan met deze mooie prijs.

 8. Oh, Kippenvel boeken heb ik zoveel gelezen vroeger! Super gaaf en spannend waren die! Ik heb een slecht geheugen voor namen, dus ik moest hem even opzoeken, maar die van het ‘pretpark’ vond ik echt tof! Horrorland heette die!

 9. Mijn dochter is jarig op 4 oktober, en deelt dan altijd in het Kader van Halloween uit, dit jaar waren het oogballen, enge kiezen, en een griezel armband en rietje.
  De griezelbus is een van de favoriete lees boeken van haar

 10. Bij het woord ”Halloween” denk ik aan oranje pompoens met uitgeholde ogen en mond, veel spinnenwebben en groen met paarse heksendrankjes. Ik maak graag op deze prijs.

 11. Oh,iknkrijg al kippenvel als ik aan Halloween denk…brrr…de boeken herinner ik me niet allemaal meer,maar bij Halloween heb je die speciale griezelsfeer…Ik ben ooit een keer naar een Horrornacht geweest..een marathon van de engste horrofilms die tot ‘morgensvroeg duurde…nou van slapen kwam het er niet meer van….en ee zijn een aantal jaar geleden naar Six Flags Horror Nacht geweest,waar alles draaide om griezelen en eng doen,haha ! We werden achterna gezeten door een enge man met een bijl…een ketting en door de duivel zelf…ik krijg er nog kippenvel van…..en dan woon ik ook nog eens vlak bij een kerkhof….Goosebumps 2 lijkt me griezelig leuk !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.