In de nieuwe 3D-animatiefilm HOTEL TRANSSYLVANIË 3 van Sony Pictures Animation reis je mee met onze favoriete monsterfamilie. Ze vieren vakantie aan boord van een luxe cruiseschip voor monsters. Drac kan eindelijk eens bijkomen van het drukke werk in zijn hotel. De familie doet mee aan alle leuke activiteiten aan boord en natuurlijk liggen ze ook volop in het maanlicht te luieren om een lekker bleek kleurtje te krijgen.

De droomvakantie mondt echter uit in een nachtmerrie als Mavis merkt dat Drac gevallen is voor de charmes van de mysterieuze cruisekapitein Ericka. Zij bewaart een geheim dat het einde kan betekenen voor alle monsters.

In de originele versie met de stemmen van o.a. Adam Sandler (Dracula), Andy Samberg (Johnny), Selena Gomez (Mavis), Kevin James (Frank), Fran Drescher (Eunice), Steve Buschemi (Wayne), Molly Shannon (Wanda), David Spade (Griffin), Keegan-Michael Key (Murray) en Mel Brooks (Vlad).

In de Nederlands gesproken versie met de stemmen van o.a. Charly Luske (Dracula), Liza Sips (Mavis), Ferry Doedens (Johnny), Tony Neef (Geert), Fernando Halman (Murray), Arjan Ederveen (Vlad).

Geregisseerd door Genndy Tartakovsky. Scenario door Genndy Tartakovsky en Michael McCullers.

HOTEL TRANSSYLVANIË 3 draait vanaf 18 juli in voorpremière, in de originele en Nederlands gesproken versie in 3D.

WINNEN!
Wij mogen 2x een goodiepakket weggeven van deze toffe film. Hierin zit een strandlaken, buitenspeel set, een spelletjespakket en een strandbal. Deze actie is inmiddels afgelopen.

102 thoughts on “Hotel Transsylvanië 3 – 18 juli in de bioscoop

 1. Deel 1 en 2 zijn hier thuis grijs gedraaid dus we doen erg graag mee met deze actie want deel 3 zal binnenkort wel net zo goed in de smaak vallen dus dan zijn die goody’s een leuke verrassing.

 2. Mijn kids kunnen niet wachten tot hij in de bios is!!!!
  Helaas gaan we eerst op vakantie , dus dat vonden ze wel jammer! Maar dan hebben ze nog wat tegoed. Na de vakantie

 3. Wat ontzettend leuk! Ik hoop hier onze dochter mee te mogen verrassen en doe daarom dan ook graag mee.

 4. ons vakantie is thuis zijn we hebben geen auto en als het kan gaan we met de jongens op de fiets erop uit en of dagjes weg en proberen we er alsnog een mooie leuke zomer vakantie van te maken

 5. Leuk pakket voor mijn kinderen.
  Wij gaan vaak naar strand dus het pakket zal zeker gebruikt worden.

 6. Mijn dochter vind Hotel Transsylvanië geweldig en wachtte al met smart op deel 3, deel 1 en 2 kent ze nu wel!

 7. Deel 1 en 2 word hier grijs gedraaid / gekeken. En word regelmatig blablabla geroepen.
  En wij ( de ouders) zijn stiekem ook erge fan.

 8. Wat een super leuke Goodiepakket is dit om te mogen winnen, daar maak ik iemand echt super blij en vrolijk van. Ik doe er heel graag voor mee!!

 9. Geweldig pakket. Mijn kids (en Ik :-)) hebben deel 1 & 2 tientallen keren gezien ze zijn zo grappig! We zijn helemaal klaar voor deel 3. Zou super zijn dit monsterlijk gave pakket te winnen!

 10. Wat een leuke film, daar willen de kleinkinderen vast graag naar toe.
  Maar eerst wil ik proberen ze blij te maken met dit fantastische pakket.
  Ik volg op Bloglovin en doe graag mee voor hen.

 11. De kids hier zijn gek op het horror, halloween, monster genre, deze filmserie is juist eng genoeg voor ze.

 12. We zijn heel benieuwd naar dit deel. We vonden de vorige delen namelijk echt super leuk. We doen graag mee voor zo’n leuk pakket

 13. Ik doe graag mee voor mijn zoontje. Hij is op 10 augustus jarig en al jaren fan van Hotel Teanssylvanië. De eerste 2 films zijn hier grijs gedraaid!

 14. Ohhhh…..dat is echt heel erg leuk voor de kinderen, ik doe graag voor ze mee 🙂 Groetjes van, Anneliese de Waal

 15. Mijn zon en dochter hebben genoten van de eerste en tweede film. Ik doe dan ook graag mee zodat ze de derde film kunnen zien.

 16. mijn mama tipte mij op de winactie. Hotel transylvanie is echt heel erg leuk. Ik heb hem al meerdere keren gezien en deel 3 wil ik ook graag zien. De cadeautjes wil ik graag winnen

 17. Wowww!!!! Wat zou dit super gaaf zijn voor onze kinderen. Sinds het op tv is geweest dat deze film in de bioscoop komt horen we niks anders meer.

 18. Zowel mijn zoon Brian als dochter Anouk hebben de andere animatiefilms van HOTEL TRANSSYLVANIË gezien en die vonden ze geweldig, en wat zou het waanzinnig leuk zijn als ze samen van dit pakket mogen genieten en plezier maken!!

 19. Lijkt ons een supergave film, deel 1 en 2 waren ook erg leuk. Dus die gaan we zeker kijken. En dat pakket zou hier met gejuich ontvangen worden!

 20. Een leuk pakket voor mijn dochter. Leuk om daar de zomervakantie mee in te gaan. Heeft ze wel verdiend na een jaar hard werken.

 21. Mijn meiden vonden deel 1 en 2 ontzettend leuk, dus ik denk dat ze het heel leuk vinden om in de zomervakantie naar deel 3 te gaan in de bioscoop

 22. Superleuk voor de kinderen als straks hun vriendjes allemaal op vakantie zijn. Hotel Transsylvanie staat vast garant voor een middag bioscoopfun

 23. Leuk! Hiermee kan ik mijn bijna jarige dochter zeker verrassen ??? De andere 2 delen vindt ze geweldig ? dus op naar deel 3 ?

 24. Mijn dochter heeft heel hard gelachen om film 1 en 2 en met hard lachen bedoel ik ook echt hard lachen. Mijn dochter is degene in de bioscoop die net even harder lacht dan de rest van de zaal. Ik kan niet wachten om met haar naar film nummer 3 te gaan, want stiekem vind ik het geweldig dat zij zich echt nog heerlijk kan laten gaan zonder zich druk te maken om wat andere van haar denken.

 25. Hoi!

  Ik doe graag mee, als mijn nichtje Lola komt logeren kunnen we gezellig samen buiten spelletjes doen!
  Groetjes Kim

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.